MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@borynos Będzie rewanż za MP :thumbsup_tone1:.
-
Jednym słowem będzie się działo
-
Kolejny cenny punkt, liczyłem na niego i mam go! Niedosyt lekki bo karnego nie trafiłem ale lepiej to niż gdybym punktów w ogóle nie dostał więc muszę to uszanować. Jednak czuć że najlepsi managerowie się spotkali...niestety to mało bo 18 managerów tylko do topu nie należy ale jest ich więcej, dużo więcej!
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Kolejny cenny punkt, liczyłem na niego i mam go! Niedosyt lekki bo karnego nie trafiłem ale lepiej to niż gdybym punktów w ogóle nie dostał więc muszę to uszanować. Jednak czuć że najlepsi managerowie się spotkali...niestety to mało bo 18 managerów tylko do topu nie należy ale jest ich więcej, dużo więcej!
Nie wiem jakim cudem zremisowałeś ten mecz koleżko , a tak na marginesie to już mój trzeci pod rząd remis 0-0 . No cóż , chrzanić to , od następnej kolejki będzie lepiej . Chociaż moim następnym przeciwnikiem będzie Duma Warmii i Okolic ,czyli obecny lider.
-
@mihau1878 @Byku-Duma-Warmii Byku Warjacie
-
@maloba
Sam jestem zaskoczony -
Za nami 17 kolejek mistrzowskiej ligi. Przypominam, że jesteśmy w trakcie grania najważniejszej ligi roku 2016 w polskiej społeczności OSM: indywidualnych Mistrzostw Polski OSM :thumbsup_tone1:. Zwycięzca na zawsze lub do końca OSM zostanie zapisany złotymi literami w historii polskiego OSM :ok_hand_tone1:.
I. Czołówka
1.Lideruje sensacyjnie Byku Duma Warmii, który psim swędem dostał się do finału, a teraz rozwala system.
2.Goni go klosek, przez wielu uważany za faworyta do końcowego zwycięstwa. To weteran OSM, który przeżywa drugą młodość w grze.
-
Na najniższym stopniu podium mamy na razie bylus22, również weterana lig OSM, który już był przez moment na najwyższym stopniu podium i nadal będzie chciał tam wrócić.
-
Najbardziej pechowe miejsce dla sportowca okupuje ciamajda. On jednak jest złotym medalistą tej edycji MP w oczach bukmacherów. Za każdego postawione złotego na niego, w przypadku wygranej trzeba... dopłacić kolejnego złotego. Kij... nie interes!
-
Cezarro jest niby dopiero piąty. Ale dla niego to jak gwizdnąć i zaraz odrobi 2 mecze straty do lidera!
-
sniki26, Moderator Forum, nasz stary as nad asy, najwyżej obecnie notowany członek polskiego Personelu w tym zestawieniu.
-
damśli7 to kolejna pozytywnie zakręcona postać naszego polskiego piekiełka w OSM/kolejny Faworyt do wygrania ligi przez duże F.
-
Zamyka to towarzystwo godne najlepszej świątecznej butelki Jackie Danielsa nie kto inny jak kapitan polskiej reprezentacji w OSM: Łukasz Kowalski.
II. Walka o zaliczenie celu
-
mihau1878 otwiera grupę menadżerów, która będzie chciała zająć przynajmniej 9 miejsce w tej arcyciekawej lidze :ok_hand_tone1:.
-
Damiś27 właśnie zmienił grupę z PSG na PE. Czy zmiana ta zaowocuje marszem w górę tabeli? Zapewne. Inaczej po co byłaby ta nieoczekiwana zamiana miejsc?
-
Tyle samo punktów co ww. ma też cogito, który był czarnym koniem zawodów, ale trochę wyblakł z emocji. Trochę czarnej farby i wróci do rozgrywania!
-
kalka301 dopiero niedawno zauważył, że nie gra z botami,a ze ścisłą czołówką polskiego OSM i już nie krzyczy, że jest w dolnej części tabeli.
-
Pechowa 13. pozycja przypadła w udziale piszącemu te słowa, moderatorowi ligi również. I co tu dużo dodawać. Chłop ma zniżkę formy akurat w samym finale. Oj Dovco_HandF - ruchy!
III. Walka o to, aby nie być ostatnim
-
Listę menadżerów, którzy mają do tej pory mniej niż 20 punktów otwiera CorreThe. To lider tej grupy, ale on wolałby być zapewne liderem całej ligi. Spoko, ale najwcześniej za rok.
-
kuba-fala cały czas mówi, że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej lidze. Ale kuba, ty przestań gadać, ty zacznij coś grać!
-
Biker294 ma mało czasu na grę jak sam twierdzi, a rywale mają dużo czasu. Efekt? Widoczny.
-
Rusewicz podniósł ręce do góry, że on wysiada z tego zatłoczonego mistrzami OSM tramwaju w tym roku, ale za rok nie bójcie żaby, to będzie inna melodia i inne rymy.
-
RTS1910_FCS jest ostatni na półmetku i zamyślonym wzrokiem patrz na znikające punkciki na horyzoncie ligi: to rywale, odjeżdżają jak samotni rewolwerowcy na Dzikim Zachodzie. Jemu pozostały ślepaki, stara, kulejąca szkapa i sen o 17 miejscu...
I tyle w temacie - usłyszymy się za 17 dni :microphone2:
-
-
@Byku-Duma-Warmii nie przyznawaj sie pisz ze taki byl plan i go realizujesz
-
@Dovco_HandF Swietne podsumowanie
-
@maloba Dzięki. Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem. Pisałem to pół żartem, pół serio .
-
@Dovco_HandF Wyszlo Rewelacyjnie :muscle_tone2: