OSM Taktikleri
-
Kadro rakibe karşı çok kaliteliyse hangi taktikle oynamalıyım.
Şuana kadar hep 4-4-2B Paslı oyun ile oynadım ama öyle çok gol atamıyorum. -
@koçovalı11 coinsle almıştır para harcamıştır hileyle alamaz
-
Güçlüysen 4-4-2 a kanatları kullan güçsüzsen 4-4-2 a kgv öneririm. Ofsaytı açmalısın.
-
5-3-2'ye hangi taktiği önerirsiniz?
-
@mertc44 bence ne oynasan yenersin saçma sapan bi taktik
illa bi fikir istiyosan 433a kanat üstesinden gelir
-
@emrearda18 savunma ağırlıklı çıkıcak gibiyse çekingen oynama ofansif oyna 433 ile
-
@fabiocapello58 benimde aklımda 4-3-3 var da,şuan elimde hazır 2 forvet var aklıma da 5-3-2 daha çok yattı.
-
@berhanov 451 kgv
-
Yönetimdeki danışman 4-2-4 için 3-2-5 için uzun top güzel olur diyor. Pas için bunlar kontra atak için şunlar vs. Ayrım yapan var mı ?
-
@mertc44 var neden olmasın taktikten ziyade sayılar aslında önemli olan. (pres/stil/tempo sayıları) hiç kimse bu sayılar hakkında şunu yaparsan kesin kazanırsın diyemez oyunda taktik olayı epey detaylandı burada sadece mantıklı diziliş verilir. sayılar, detay taktikler verildiği takdirde rekabetin anlamı kalmaz. önemli olan menajerin onları kendi keşfetmesi
-
@Mertc44 flame yapmayın bı kerede sorun soruları diğer arkadaşların yazılarını engelliyorsunuz. soruna gelince 442 ye 4231 iş yapar ama sen birkaç gündür denilen taktikleri beğenmiyorsun galiba ne cıkmalıyım dıyorsun soyleyıncede ıs yaparmı dıyorsun kotu oldugunu bıle bıle nıye soyleyelım sana taktik
-
@herzblutborussen 4-3-3 b kanat ofsayt kapalı güzel olur.
-
@aycekirdegi 4-3-3 b ofsayt kapalı kanatları kullan
-
Beyler antrenman kampına gittiğimizde rakibin bunu görmemesi mümkün mü?Teşekkürler.
-
@asocil agresif
-
@kheaream61 Bende aynı şekilde City takımını yönetiyorum ilk 6 maçta 6 galibiyet aldım sonrasın da evimde Chelsea ve deplasmanda Everton a kaybettim ilk 2 zorlu maçta takım çöktü.4-3-3 kanatları kullan yapıyorum forvetler orta sahaya yardımlı orta sahalar forvete yardımlı defanslar geride diyorum.Lig çok zorlu bizim ne yapmalıyım Sane , Sterling, Neymar, Aguero hücum hattı ve takımda bayağı iyi yani.
-
@bu-i̇şleri-bilen
Deplasmanda 4-3-3 b kanat
Evinde 4-3-3 a pas kolay maçları sabit gidebilirsin.
United chealse ye karşı taktik denersin