Server Seçme Özelliği
-
Eski versionda server seçme gayet rahattı ama bu versionda kaldırıldı şuan ki server seçme şeklinde boş lig veya başlamamış lig bulmak çok zor lütfen bu server seçme imkanı verilsin tüm online oyunlarda bu server seçme durumu oyunun en temel yapı taşıdır ve oldukça basittir bu özellik neden nasıl kalktı bilinmiyor ve geri gelmesi gerekiyor
-
@rochas1990 katılıyorum
-
Ben hala nasıl server değişeceğimi anlamadım
-
server değiştirmek kolay da o serverın içinde henüz başlamamış lig bulmak yada istediğin takımı bulmak işkence bazen saatler alıyo
-
Malesef olumsuzum.Ligler böyle daha iyi doluyor.
-
@over-the-rainbown said in Server Seçme Özelliği:
söylediğim şekilde olursa ligde kaç menajer var yazıyo zaten o doluluğa göre seçilebiliyo
-
@rochas1990 said in Server Seçme Özelliği:
@over-the-rainbown said in Server Seçme Özelliği:
söylediğim şekilde olursa ligde kaç menajer var yazıyo zaten o doluluğa göre seçilebiliyo
Yok onu kastetmiyorum.Eski sistemde belirli serverlerde kümeleşme oluyordu.Bircok lig boş kalıyordu.
-
@over-the-rainbown şimdi bi maç oynanıyo saat 1 de bıraksalarda insanlar istediği gibi rahatça server seçip erken saatte oynansa maçlar
-
en azından özel lig açanlar hangi serverda oynayacağını seçebilmeli diye düşünüyorum. Eğer böyle birşey varsa bilmiyorsam da nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.
-
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hala ligler dolmuyor. Bu yüzden İngiltere dışına çıkamıyorum neredeyse.
-
@rochas1990 KATILIYORUM
-
@Bayram-Karakuş şu anki ligime başlarken 15 menajer vardı. şu an 8 kişiyiz. 2'si hileciydi. 5'i istifa etti. Bu yüzden dolu ligler de güvenilir olmuyor. Dediğin gibi ilan vermek işe yarayabilir.
-
@J-Lennon ben şahsen liglerin hazırlık döneminden başlıyorum sezonu başlamış bir lige girmeyi asla tercih etmiyorum, ki çoğu menajerlerde ( kıta tamamlamaya çalışmayanlar hariç) ligde maçlar oynanmışsa tercih etmiyorlar. Sezonu başlayan ligin ilanını versen bile doldurmakda yada lige menajer çekmekte baya zorlanabilirsin
-
@Bayram-Karakuş aynen ben de hep hazırlıktayken başlıyorum.
Bu oyunun en büyük sorunu boş ligler. Lig ararken bakıyorum 5 kişiden fazla lig yok gibi hazırlık aşamasında. Bir de bahsettiğim İspanya, Fransa ligleri. Çok fazla lig açılıyor 5 büyük ligde. Bence yarı yarıya dolu olmayan ligler başlamamalı.
Geçen sezon lige alım başlığında İsviçre ligini görüp gittim. Bitince başlığa tekrar baktım ilan yoktu. Lige alım başlığı daha aktif olmalı. -
server nerden değiştiriliyor
-
Maçlarımız çok geç oynanıyor. Server seçme olsa çok iyi olur.
Server değiştirme yok ama arkadaşın biri yapılıyor dlyor, o nasıl oluyor?
-
@Ayaqli-Ceset @rochas1990 Merhaba arkadaşlar server değişimi için şu anlık bir yol olarak takım seçili olan hesabınızdan Topluluk>Aktif ligler yolunu izleyerek serverden lig seçerek lig adını kopyalayarak o lige dahil olup server değişebilirsiniz.şimdi adını yazdığım serverler erken oynanan serverler bunlar size yardımcı olur umarım. (Cesc, Cristiano, Dimitar, Francesco, Gheorghe)
İyi Oyunlar