Server Seçme Özelliği
-
@rochas1990 said in Server Seçme Özelliği:
@over-the-rainbown said in Server Seçme Özelliği:
Malesef olumsuzum.Ligler böyle daha iyi doluyor.
söylediğim şekilde olursa ligde kaç menajer var yazıyo zaten o doluluğa göre seçilebiliyo
Yok onu kastetmiyorum.Eski sistemde belirli serverlerde kümeleşme oluyordu.Bircok lig boş kalıyordu.
-
@over-the-rainbown şimdi bi maç oynanıyo saat 1 de bıraksalarda insanlar istediği gibi rahatça server seçip erken saatte oynansa maçlar
-
en azından özel lig açanlar hangi serverda oynayacağını seçebilmeli diye düşünüyorum. Eğer böyle birşey varsa bilmiyorsam da nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.
-
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca hala ligler dolmuyor. Bu yüzden İngiltere dışına çıkamıyorum neredeyse.
-
@rochas1990 KATILIYORUM
-
@Bayram-Karakuş şu anki ligime başlarken 15 menajer vardı. şu an 8 kişiyiz. 2'si hileciydi. 5'i istifa etti. Bu yüzden dolu ligler de güvenilir olmuyor. Dediğin gibi ilan vermek işe yarayabilir.
-
@J-Lennon ben şahsen liglerin hazırlık döneminden başlıyorum sezonu başlamış bir lige girmeyi asla tercih etmiyorum, ki çoğu menajerlerde ( kıta tamamlamaya çalışmayanlar hariç) ligde maçlar oynanmışsa tercih etmiyorlar. Sezonu başlayan ligin ilanını versen bile doldurmakda yada lige menajer çekmekte baya zorlanabilirsin
-
@Bayram-Karakuş aynen ben de hep hazırlıktayken başlıyorum.
Bu oyunun en büyük sorunu boş ligler. Lig ararken bakıyorum 5 kişiden fazla lig yok gibi hazırlık aşamasında. Bir de bahsettiğim İspanya, Fransa ligleri. Çok fazla lig açılıyor 5 büyük ligde. Bence yarı yarıya dolu olmayan ligler başlamamalı.
Geçen sezon lige alım başlığında İsviçre ligini görüp gittim. Bitince başlığa tekrar baktım ilan yoktu. Lige alım başlığı daha aktif olmalı. -
server nerden değiştiriliyor
-
Maçlarımız çok geç oynanıyor. Server seçme olsa çok iyi olur.
Server değiştirme yok ama arkadaşın biri yapılıyor dlyor, o nasıl oluyor?
-
@Ayaqli-Ceset @rochas1990 Merhaba arkadaşlar server değişimi için şu anlık bir yol olarak takım seçili olan hesabınızdan Topluluk>Aktif ligler yolunu izleyerek serverden lig seçerek lig adını kopyalayarak o lige dahil olup server değişebilirsiniz.şimdi adını yazdığım serverler erken oynanan serverler bunlar size yardımcı olur umarım. (Cesc, Cristiano, Dimitar, Francesco, Gheorghe)
İyi Oyunlar