🇩🇪 [Futbol] Bundesliga, niemiecka piłka, piłkarze...
-
@Dovco_HandF
Chciałbym go kiedyś zobaczyć w pierwszej trójce, choć to będzie bardzo trudne, ale jeśli pogra jeszcze z 4-5 sezonów w Bayernie to kto wie -
@Byku-Duma-Warmii Będzie o to szalenie trudno, ale nie jest to nie niemożliwe wg mnie :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF
Za to jeśli dobrze pójdzie to na koniec następnego sezonu Robert może awansować do 10 wszech czasów! Ciekawe czy w ogóle ma zamiar spędzić resztę kariery w Bayernie? -
On zna świetnie niemiecki. Po kiego diabła mu przechodzić do innego kraju i uczyć się nowego języka jak zarabia gigantyczne pieniądze w Niemczech i jest tam światowej klasy gwiazdą, gdzie to inni muszą równac do niego, a nie on od innych? Wg mnie on nie ma zamiaru opuszczać Bayernu Monachium, to tylko kaczki dziennikarskie sieją zamęt i zamieszanie dookoła jego osoby.:goal: -
@Dovco_HandF
A mnie się wydaje że pod koniec kariery (zwłaszcza jeśli uda mu się wygrać w końcu ligę mistrzów) będzie chciał czegoś innego popróbować. Może MLS? -
@Michal_ACM Tylko po co Michał? Nie mówię/piszę, że nie, może to ty masz rację, ale wydaje mi się, że on do końca będzie trzaskał rekordy w Bundeslidze. Ma tam jeszcze co ugrać .
-
@Dovco_HandF Zależy od tego czy będzie spełniony już w Bayernie. Jestem sobie w stanie wyobrazić oba scenariusze. I taki że zostanie w Bayernie i taki że odejdzie gdzieś na stare lata gdy okaże się że na Bayern już jest za słaby lub za stary
-
@Michal_ACM Każda niemiecka drużyna go ozłoci jak na emeryturę by do nich przeszedł Ale jak piszesz, może wybierze się za ocean albo za Ural dożyć piłkarskich dni u krezusów
-
@maloba
Czasem najsłabszy jest najtrudniejszym rywalem -
@Byku-Duma-Warmii bo nic nie traci ai pewnosc siebie faworyta bywa zgobna
-
@maloba
Tu się świetnie zrozumieliśmy -
-
A w tej chwili trwa pierwsza połowa hitu rundy jesiennej czyli mecz Bayern Monachium – RB Lipsk, które miały po tyle samo punktów w tabeli przed tym meczem. Wszyscy mniej lub więcej, ale wiedzą co to jest za drużyna Bayern Monachium, ale chyba mało kto zdaje sobie sprawę, że rewelacja ligi z Lipska istnieje dopiero od 7 lat!
-
@Dovco_HandF
Chyba tego meczu nie zaliczą do udanych do przerwy 3:0 dla Bayernu, a autorem trzeciego gola Robert Lewandowski, który pokonał bramkarza z jedenastu metrów -
@Byku-Duma-Warmii Pierwszy gol padł po dobitce jego strzału w słupek, a drugi po jego kontrze z Thiago i Alonso. Tak więc Lewy błyszczy w tym meczu na pięć :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in [Futbol]Bundesliga , niemiecka piłka, piłkarze...:
@Byku-Duma-Warmii Pierwszy gol padł po dobitce jego strzału w słupek, a drugi po jego kontrze z Thiago i Alonso. Tak więc Lewy błyszczy w tym meczu na pięć :thumbsup_tone1:.
No i nic już się nie zmieniło do końca meczu. Mecz pod kontrolą mistrza Niemiec :flag_de:.
-
I tak to wygląda na koniec rundy jesiennej:
-
@Dovco_HandF Racjonalnie myslac druzyny Lipsk, Herta , Eintracht , Hoffenheim pomylily miejsca z Schalke ,Bayerem , Borussia M i Wolfsburgiem