Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. India ve IndiaSL ligleri hakkinda

India ve IndiaSL ligleri hakkinda

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
18 Posts 6 Posters 2.8k Views 3 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • M mrtgll33_

@bayram-karakuş India zaten Hindistan ligi, India SL ise Sri Lanka ligini içeriyor. Bir nevi Türkiye 2.ligi veya özel bir lig gibi.
    India SL de logo ülke bayrağı değil zaten.
    O yüzden India etki ederken India SL etki etmemesi normal.

Bayram KarakuşB Offline
    Bayram KarakuşB Offline
    Bayram Karakuş
    wrote on last edited by

Sanırım tam anlatamadım en iyisi ekran görüntüleriyle anlatayım.

alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni

Yukarıdaki görüntülerden anlaşılacağı üzere osm de yer alan India ve IndiaSL ligindeki takımlar reelde Hindistan ülkesine ait 2 lig yani biri diğerinin alt ligi.

alt metni
    alt metni
    Yukarıdaki görüntülerde ise oyunda ülkelerin alt ligleri belirtilmiş ve dünya egemenliğine katkısı olmadığı da eklenmiş.

Sonuç olarak oyunda India ve IndiaSL ligi dünya egemenliği yada kıta egemenliğini tamamlamak için oynanması gereken 2 ayrı lig. Halbuki reelde bu ligler aynı ülkenin ligleri ve biri diğerinin alt ligi. Dolayısıyla oyunda kıta yada dünya egemenliğini tamamlamada alt liglerin hiçbir fonksiyonu yok. Bunun düzeltilmesi ve bu 2 ligden birinin alt lig olarak ayrılması, kıta ve dünya egemenliğine etkisinin kaldırılması gerektiği inancındayım

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
    (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

CnytAknC M 2 Replies Last reply
    3
    • Bayram KarakuşB Bayram Karakuş

alt metni
      alt metni
      alt metni
      alt metni

Yukarıdaki görüntülerden anlaşılacağı üzere osm de yer alan India ve IndiaSL ligindeki takımlar reelde Hindistan ülkesine ait 2 lig yani biri diğerinin alt ligi.

alt metni
      alt metni
      Yukarıdaki görüntülerde ise oyunda ülkelerin alt ligleri belirtilmiş ve dünya egemenliğine katkısı olmadığı da eklenmiş.

Sonuç olarak oyunda India ve IndiaSL ligi dünya egemenliği yada kıta egemenliğini tamamlamak için oynanması gereken 2 ayrı lig. Halbuki reelde bu ligler aynı ülkenin ligleri ve biri diğerinin alt ligi. Dolayısıyla oyunda kıta yada dünya egemenliğini tamamlamada alt liglerin hiçbir fonksiyonu yok. Bunun düzeltilmesi ve bu 2 ligden birinin alt lig olarak ayrılması, kıta ve dünya egemenliğine etkisinin kaldırılması gerektiği inancındayım

CnytAknC Offline
      CnytAknC Offline
      CnytAkn
      wrote on last edited by CnytAkn

@bayram-karakuş Bencede gözden kaçmış bir ayrıntı olabilir.Çok iyi olur İndiaSl alt lig olmalı egemenliğe katkı sağlamamalı.👏

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply
      1

alt metni
        alt metni
        alt metni
        alt metni

alt metni
        alt metni

M Offline
        M Offline
        mrtgll33_
        wrote on last edited by

@bayram-karakuş Sri Lanka Güney Asya'da, Hindistan'ın 31 kilometre güneyinde ve Hint Okyanusu'nda bulunan bir ada ülkesidir. Yani iki farklı ülke olarak görünmektedir. India ve India SL: India SL ligi de Sri Lanka ülkesini ifade etmektedir dediğim gibi. Birbirinin alt ligi olarak bu nedenle kullanılmaması da normal. İnce bir ayrıntı, harita üzerinde GB haklı 🙂 Sizin ki de normal bir istek aksi bir durum yok. Ama ha var ha yok çok da önemli değil 🙂 Bayrakları da şimdi inceledim, Sri Lanka bayrağındaki amblem/logo andırıyor. Tam net göremiyorum ama. Az önce tam benzetemedim aynı değil dedim ama sembol benzer gibi.

Bayram KarakuşB 1 Reply Last reply
        0
        • M mrtgll33_

@bayram-karakuş Sri Lanka Güney Asya'da, Hindistan'ın 31 kilometre güneyinde ve Hint Okyanusu'nda bulunan bir ada ülkesidir. Yani iki farklı ülke olarak görünmektedir. India ve India SL: India SL ligi de Sri Lanka ülkesini ifade etmektedir dediğim gibi. Birbirinin alt ligi olarak bu nedenle kullanılmaması da normal. İnce bir ayrıntı, harita üzerinde GB haklı 🙂 Sizin ki de normal bir istek aksi bir durum yok. Ama ha var ha yok çok da önemli değil 🙂 Bayrakları da şimdi inceledim, Sri Lanka bayrağındaki amblem/logo andırıyor. Tam net göremiyorum ama. Az önce tam benzetemedim aynı değil dedim ama sembol benzer gibi.

Bayram KarakuşB Offline
          Bayram KarakuşB Offline
          Bayram Karakuş
          wrote on last edited by

@mrtgll33 Yahu benmi anlatamıyorum acaba bilemiyorum ki 🙂
          Güllü kardeşim reelde Sri Lanka ülkesinin takımları farklı ve en son o lig 2016 yılında oynanmış. İlla bana o ülkeye ait görüntüleri de attırma buraya yahu 🙂

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif

M 1 Reply Last reply
          1
          • YMOKSUZY Offline
            YMOKSUZY Offline
            YMOKSUZ
            wrote on last edited by

0_1515925624004_1-1.jpg
            Bu takım india liginden üstteki kırmızı daireye dikkat
            0_1515925740425_1-2.jpg
            Bu takım da IndiaSL liginden üstteki kırmızı daireye dikkat

Karadeniz İmp.

1 Reply Last reply
            1

@mrtgll33 Yahu benmi anlatamıyorum acaba bilemiyorum ki 🙂
              Güllü kardeşim reelde Sri Lanka ülkesinin takımları farklı ve en son o lig 2016 yılında oynanmış. İlla bana o ülkeye ait görüntüleri de attırma buraya yahu 🙂

M Offline
              M Offline
              mrtgll33_
              wrote on last edited by

@bayram-karakuş 1 ülke %1 egemenlik için başlık açıp bizi yoruyorsun valla 😄

0
              • M mrtgll33_

@bayram-karakuş 1 ülke %1 egemenlik için başlık açıp bizi yoruyorsun valla 😄

Bayram KarakuşB Offline
                Bayram KarakuşB Offline
                Bayram Karakuş
                wrote on last edited by

@mrtgll33
                Yahu seni ne yoracagim, oyunda olan hatayı dile getirip bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu senin için küçük bi ayrıntı yada hiç onemsenmeyecek bi ayrıntı olabilir lakin bir çok kişi için önemli bi ayrıntı olabilir. 🙂

M 1 Reply Last reply
                0

@mrtgll33
                  Yahu seni ne yoracagim, oyunda olan hatayı dile getirip bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu senin için küçük bi ayrıntı yada hiç onemsenmeyecek bi ayrıntı olabilir lakin bir çok kişi için önemli bi ayrıntı olabilir. 🙂

M Offline
                  M Offline
                  mrtgll33_
                  wrote on last edited by

@bayram-karakuş Eminim çok kişi dert yanmıştır 😄

0
                  • M mrtgll33_

@bayram-karakuş Eminim çok kişi dert yanmıştır 😄

Bayram KarakuşB Offline
                    Bayram KarakuşB Offline
                    Bayram Karakuş
                    wrote on last edited by

@mrtgll33 tespit edilen bu yanlışı yada hatayı trollemeye, üstünü örtmeye çalışmak istemenin sana ne gibi bi faydası var?

Al Srilanka ligi takımlarının sana görüntüsü ve en son oynanan sezon tarihi 🙂
                    Bak bakalım Srilanka ligindeki takımların hangisi India yada IndiaSL liginde 🙂 ben seni değil asıl sen beni uğraştırıyorsun 🙂
                    alt metni

@galipcaliskan1907 @hustundel GB temsilcisi ve Türkiye CM si olarak sizlerden bu hatanın düzeltilmesi konusunda yardım rica ederim. Tşk.

M 1 Reply Last reply
                    2

@mrtgll33 tespit edilen bu yanlışı yada hatayı trollemeye, üstünü örtmeye çalışmak istemenin sana ne gibi bi faydası var?

Al Srilanka ligi takımlarının sana görüntüsü ve en son oynanan sezon tarihi 🙂
                      Bak bakalım Srilanka ligindeki takımların hangisi India yada IndiaSL liginde 🙂 ben seni değil asıl sen beni uğraştırıyorsun 🙂
                      alt metni

@galipcaliskan1907 @hustundel GB temsilcisi ve Türkiye CM si olarak sizlerden bu hatanın düzeltilmesi konusunda yardım rica ederim. Tşk.

M Offline
                      M Offline
                      mrtgll33_
                      wrote on last edited by

@bayram-karakuş Hahah 🙂 Üstünü niye örteyim istersen bütün GB yi etiketleyim hatta 😄

Ben sana lig açılımının gerçekteki karşılığını söyledim gerisi beni bağlamıyor 🙂

1 Reply Last reply
                      0
                      • GalipCaliskan1907G Offline
                        GalipCaliskan1907G Offline
                        GalipCaliskan1907
                        wrote on last edited by GalipCaliskan1907

Biraz arastirdim da bu Hindistan liginde bi anormallik var 😕

Anladigim kadariyla birbirinden ayri iki tane ligleri var.

• Hindistan Süper Ligi
                        • I-League

Bunlarin aralarinda bir baglanti (yani promosyon/kümeye düsme) yok. Ikisi de birbirinden bagimsiz bir sekilde ülkenin 'süper lig'leri.

I-League'de kümeye düsen takim I-League 2'ye düsüyor.

"At the top of the Indian football league system, it is one of the two premier football leagues in the country, the other being the Indian Super League. Contested by 10 clubs (currently), it operates on a system of promotion and relegation with the I-League 2nd Division as well as a system of direct-entry."
                        https://en.wikipedia.org/wiki/I-League

Yaaaani: Ayni ülkenin ligleri, ama biri digerin alt/üst ligi degil. OSM'de ne yapacaz bilmiyorum, sistemimiz bu ayricaligi destekler mi de bilmiyorum.

iOS Developer

"It's not a bug, it's a feature"

Bayram KarakuşB 2 Replies Last reply
                        2
                        • GalipCaliskan1907G GalipCaliskan1907

• Hindistan Süper Ligi
                          • I-League

Bunlarin aralarinda bir baglanti (yani promosyon/kümeye düsme) yok. Ikisi de birbirinden bagimsiz bir sekilde ülkenin 'süper lig'leri.

"At the top of the Indian football league system, it is one of the two premier football leagues in the country, the other being the Indian Super League. Contested by 10 clubs (currently), it operates on a system of promotion and relegation with the I-League 2nd Division as well as a system of direct-entry."

Yaaaani: Ayni ülkenin ligleri, ama biri digerin alt/üst ligi degil. OSM'de ne yapacaz bilmiyorum, sistemimiz bu ayricaligi destekler mi de bilmiyorum.

Bayram KarakuşB Offline
                          Bayram KarakuşB Offline
                          Bayram Karakuş
                          wrote on last edited by

@galipcaliskan1907
                          İlginiz için tesekkurler
                          Anlaşılan o ki belirsiz bir durum.

1 Reply Last reply
                          1

• Hindistan Süper Ligi
                            • I-League

Bayram KarakuşB Offline
                            Bayram KarakuşB Offline
                            Bayram Karakuş
                            wrote on last edited by

@GalipCaliskan1907
                            Mantıken de Asya Şampiyonlar Ligine Hindistan liglerinden hangisi takım gonderiyorsa o ligin ülke ligi olarak baz alınması gerekir diye düşünüyorum

GalipCaliskan1907G 1 Reply Last reply
                            0

@GalipCaliskan1907
                              Mantıken de Asya Şampiyonlar Ligine Hindistan liglerinden hangisi takım gonderiyorsa o ligin ülke ligi olarak baz alınması gerekir diye düşünüyorum

GalipCaliskan1907
                              wrote on last edited by

@bayram-karakuş

Her iki ligden de takim katiliyormus 😄

0_1516013659790_Screen Shot 2018-01-15 at 11.53.38.png
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_football_clubs_in_Asian_competition

iOS Developer

"It's not a bug, it's a feature"

1

@bayram-karakuş

Her iki ligden de takim katiliyormus 😄

0_1516013659790_Screen Shot 2018-01-15 at 11.53.38.png
                                https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_football_clubs_in_Asian_competition

Bayram KarakuşB Offline
                                Bayram KarakuşB Offline
                                Bayram Karakuş
                                wrote on last edited by

@galipcaliskan1907
                                İlginiz için teşekkür ederim

SEXAFONNS 1 Reply Last reply
                                0

@galipcaliskan1907
                                  İlginiz için teşekkür ederim

SEXAFONNS Offline
                                  SEXAFONNS Offline
                                  SEXAFONN
                                  wrote on last edited by

Merhaba

Cevaplar için teşekkür ederim.Forumlar da biraz daha saygı ve sevgi çerçevesin de sakinliğimizi koruyarak yorum atarsak herkes memnun olur.

iyi günler dilerim ^^

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply
                                  0
                                  Reply
                                  • Reply as topic
                                  Log in to reply
                                  • Oldest to Newest
                                  • Newest to Oldest
                                  • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
                                  • First post