OSM Taktikleri
-
Kadro değeri rakibe göre güçlüyse de 451 KGV oynanır mı yoksa sadece rakip senden güçlüyse mi tercih edilmeli?
-
@süloderado kadron 451 e uygunsa oynanır ama 5 ortasahan yoksa yada birkaçı düşükse işe yaramayabilir.
-
Ligdeki ilk maç ben united rakibim city rakibim uzun top , alan markajı, ofsayt tuzağı ile oynuyor 4-2-4 b ile hücüm olarak ben fakat oda defans olarak daha iyi ben 4-3-3 A ile oynuyorum önerisi olan var mıdır?
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış
Rakibinize gore su anda uygun bir dizilis secmissiniz bu sekilde cikabilirsiniz.
-
Evinde 4-4-2 oynayan takıma deplasmanda 4-3-3 KK oynamak pek avantajlı gelmiyor sanki. Kadro değerim vs çok daha iyi ama 4-4-2 ye karşılık deplasmanda 4-3-3 KK yapınca maçları çok zor atlatıyorum.
Öneriniz nedir? -
Beyler 5-2-3 dizilimiyle oynuyorum, bu dizilime göre taktik önerirmisiniz.
Benim denediğim taktikler hiç işe yaramadı -
@f-s-m-0.13 taktikkk
-
5 3 1 1 kontra atak içi en iyi karşı taktik ne önerebilirsiniz. alan savunması ofsayt yok. kadro değerleri benim 90 91 hepsi. rakip 93 99 100 o civarda.
-
4-3-3 A kanatları kullan adam markajı karşı nasıl oynanmalı ben Manchester United o Tottenham Hotspur kadro değerleri aynı
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış 433 b kanat alan savunması
-
10 takımlı liglerde kötü takımların taktiğini nasıl ayarlamalıyız
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış 10 takımlı liglerde tüm takımların kadro değerleri birbirine çok yakın olduğundan 433 ile de mücadele edilebilir, tabıki ligdeki her menajer kadrosunu geliştirme içerisinde olacağından sen de kadronu geliştirmelisin . Diğer menajerler kadro geliştirirken senin kadron yerinde sayarsa yada kadro geliştirmede yetersiz kalırsan ligde ilerleyen haftalarda 433 ile oynadığın taktik hiç bir işe yaramaz.
-
@f-s-m-0-13 savunduğunuz için teşekkürler
şöyle juventus maçım için taktik rica edebilir miyim.
Gizli antrenman yapmış, ama büyük ihtimalle 442B PAS, alan ve ofsaytsız oynayacak.
Maç evimde, stadyumum 2 -
@f-s-m-0-13 100 pres ile geçen 6-0 yenildim desem
433 deplasmanda fw-1 denemek doğru olur mu?
Sayısal değer olarak önerin var mı abi?
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış Bence forvette sağlam 2 adamın varsa 4-4-2B paslı,orta sahanda hücümcu adamlar ağırlıktaysa 4-2-3-1 kontra atak veya kgv oynamanı öneririm.
-
Beyler uzun zamandır oynamıyordum . Arkadaşların zorlamasıyla yeniden başladım . Baya paslandık Liverpool'a taktik önerecek olan var mı çok sevinirim ....
-
@thekingisbackmg Takım ismine göre değilde kadro değerine göre taktik istemen daha yararlı olur, ayrıyetten rakip ve maç koşulları hakem saha seviyeside buna dahil bunlar hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum