OSM Taktikleri
- 
@çaçauskas henüz tam olarak gelişmedi de taktikleri ne yapmamı önerirsiz. cevabın için teşekkür ederim. 
- 
This post is deleted!
- 
Cümleten hayırlı akşamlar. 4-3-3 B taktiğinde en başarılı olunan sayı değerleri sizce ne civarlardaydı? 
- 
Civarlarında olmalı? 
- 
Rakip takımdan üstün olduğunda 4-4-2b için sayı değerleri kaç aralıklarında makuldür? 4-4-2B paslı oyun ve bekleri ileri cıkarmak yararlı mıdır ? @CnytAkn ve diğer adminlere soruyorum? bilgisi olan diğer arkadaslar da yazabilir. 
- 
Rakip takımdan üstün olduğunda 4-4-2b için sayı değerleri kaç aralıklarında makuldür? 4-4-2B paslı oyun ve bekleri ileri cıkarmak yararlı mıdır ? @CnytAkn ve diğer adminlere soruyorum? bilgisi olan diğer arkadaslar da yazabilir. 
- 
4lü defansta alan savunması mı daha iyi yoksa adam adama savunma mı? Ve oyuncuların formları aynı oranda mı düşüyor yoksa adam adama savunmada daha çabuk mu yoruluyor lar? 
- 
beyler 3-4-3 kk a karşı hangi taktikle çıkmalıyım benim kadrom çok daha iyi rakipten 
- 
beyler 3-4-3 kk a karşı hangi taktikle çıkmalıyım benim kadrom çok daha iyi rakipten @burakenger 433 a kanatları kullan mevkıleri sabit tut rahat alırsın kadron .çok daha iyi ise. Hakeme dikkat et  
- 
Teşekkürler 5-0 kazandım 
- 
Teşekkürler 5-0 kazandım 
- 
5-3-2 , 6-3-1 ve 5-3-1-1 gibi defansif kontra cıkan takımlara karsı nasıl bir taktikle çıkmayı öneriyorsunuz adminlere sorum. Taktik oyun tarzı değerler olarak bilgilendirebilir misiniz? 
- 
anlayamadım tam olarak