OSM Taktikleri
-
@çaçauskas henüz tam olarak gelişmedi de taktikleri ne yapmamı önerirsiz. cevabın için teşekkür ederim.
-
This post is deleted!
-
Cümleten hayırlı akşamlar. 4-3-3 B taktiğinde en başarılı olunan sayı değerleri sizce ne civarlardaydı?
-
Civarlarında olmalı?
-
Rakip takımdan üstün olduğunda 4-4-2b için sayı değerleri kaç aralıklarında makuldür? 4-4-2B paslı oyun ve bekleri ileri cıkarmak yararlı mıdır ? @CnytAkn ve diğer adminlere soruyorum? bilgisi olan diğer arkadaslar da yazabilir.
-
@eren-erulutekin
60 80 arasi yapablirsiniz. Bekleri ileri cikartacaksabiz beke koydugunuz defans oyuncularinin hucum guclerinin 30+ olmasi daha yararli olur
-
4lü defansta alan savunması mı daha iyi yoksa adam adama savunma mı? Ve oyuncuların formları aynı oranda mı düşüyor yoksa adam adama savunmada daha çabuk mu yoruluyor lar?
-
beyler 3-4-3 kk a karşı hangi taktikle çıkmalıyım benim kadrom çok daha iyi rakipten
-
@burakenger 433 a kanatları kullan mevkıleri sabit tut rahat alırsın kadron .çok daha iyi ise. Hakeme dikkat et
-
Teşekkürler 5-0 kazandım
-
-
5-3-2 , 6-3-1 ve 5-3-1-1 gibi defansif kontra cıkan takımlara karsı nasıl bir taktikle çıkmayı öneriyorsunuz adminlere sorum.
Taktik oyun tarzı değerler olarak bilgilendirebilir misiniz?
-
anlayamadım tam olarak