OSM WC 2018 Edition
-
@byku-duma-warmii said in OSM WC 2018 Edition:
Gość jest po prostu bardzo dobry, w tamtym roku pokazał to nawet wygrywając MŚ. Widać, że gość wie jak punktować.
wyrobił już automatyzm i nie szczędzi monet pewnie...
wyleczyłem się właśnie z walki o top100 -
Grupa
-
Grupa
-
@łukasz-kowalski said in OSM WC 2018 Edition:
tacy gracze są generalnie prześwietlani, tym bardziej ich renoma nie pozwalałaby na jakieś wałki...
ja wymęczyłem 10k w lidze długiej USA, wygrałem tytuł, puchar
ale w 6 miesięcy, to średnia 10k na miesiąc, czyli ligi 12-14 zespołowe, dla mnie to niemożliwe
Kwalifikacja to jedno, a wynik to drugie. Zobaczymy jak im pójdzie w mistrzostwach. W tej grze wałek zrobić jest bardzo prosto. Mogą prześwietlać ich na milion sposobów. Nie chcę nikogo oskarżać, ale wszystko to kwestia taktyki i wcale nie trzeba ustawiać coś specjalnego na oddanie, żeby oddać.
Kiedyś ćwiczyliśmy różne taktyki żeby np zremisować, bo czasem w bitwie tak się zdarzy, że potrzebny jest remis i też trzeba być gotowym i przy okazji wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.
-
Cześć wszystkim
Wpadłem, żeby życzyć powodzenia naszym trzem wybrańcom. Szkoda, że tylko trzem, ale przy zmniejszonej ilości uczestników nie ma co płakać. Panowie dajcie z siebie wszystko!
Mieliśmy już dwa polskie finały w przeszłości, w tym jeden tytuł MŚ, więc wierzę, że i Wam się uda spełnić również mój niespełniony cel z OSM czyli awans do finału MŚ, o który dwukrotnie się ocierałem...
Dla mnie MŚ zawsze były najważniejszym turniejem, pod który podporządkowywałem każdy rok gry, wszystko co robiłem w OSM miało na celu zakwalifikować mnie na ten turniej i później osiągać w nim znaczący rezultat. Dlatego wiem ile pracy Was kosztowało aby tu się znaleźć. Sam awans to już super osiągnięcie, ale przecież apetyt rośnie w miarę jedzenia.
Jeszcze raz powodzenia i zagrajcie o wiele lepiej niż nasi piłkarze!! -
Aaa i w ogóle mógłby ktoś podesłać skład drużyny Sons of Anarchy? Jak ja grywałem w MŚ to nie było takiej drużyny a szkoda bo uwielbiam ten serial i obowiązkowo wybrałbym ten team
-
Sons of Anarchy :
-
One Piece:
-
@m-rebizant Luffy główny bohater a tak niski skill.. Ale widzę że tu królują gracze defa
-
@m-rebizant i @Damiś27 jak wyniki panowie ? Nie chwalicie się nic ... czyżby tylko was rywale lali że nie wstawiacie rezultatów ?
-
Grupa
-
Walka o monety
- niebieski - największa wartość kadry
- zielony - lider ligi
Grupa
-
@damiś27 Brawo Na półmetku masz awans!
-
Grupa
-
@Damiś27 @Byku-Duma-Warmii @m-rebizant
Jak wyniki? Jakie formacje królują? Mistrzostwa Świata i taka cisza
-
@Łukasz-Kowalski Głównie grają wszyscy 451 ale również 433, 4231, 352, 442
Grupa 18/22 Kolejka
-
@łukasz-kowalski
U mnie jest tak słabo, że to głowa mała. Dawno nie widziałem czegoś takiego, przegrywam z silnikiem gry bardziej niż z rywalami. Remisuje mecze, które powinienem wygrać, przegrywam takie, których nie powinienem. Zwyczajnie te Mistrzostwa Świata trafiły w mój jeden z gorszych okresów gry. Pozostaje mi walka do samego końca o jak najlepsze miejsce. -
U mnie podobnie jak u @Byku-Duma-Warmii, pomimo posiadanej przewagi we wszystkich aspektach meczu allbo remisuję, albo przegrywam... Moi zawodnicy są tak nieskuteczni, że głowa mała, zdarzają się mecze w których mam po 12-14 strzałów na bramkę rywala 60% posiadania piłki a i tak nie potrafię strzelić bramki, i to niezależnie od taktyki czy ustawienia.
Tak jak @Byku-Duma-Warmii powiedział, pozostaje walka do samego końca o jak najlepsze miejsce -
@m-rebizant &@Byku-Duma-Warmii wrzucicie tabelki panowie ?