OSM WC 2018 Edition
-
@m-rebizant Luffy główny bohater a tak niski skill.. Ale widzę że tu królują gracze defa
-
@m-rebizant i @Damiś27 jak wyniki panowie ? Nie chwalicie się nic ... czyżby tylko was rywale lali że nie wstawiacie rezultatów ?
-
Grupa
-
Walka o monety
- niebieski - największa wartość kadry
- zielony - lider ligi
Grupa
-
@damiś27 Brawo Na półmetku masz awans!
-
Grupa
-
@Damiś27 @Byku-Duma-Warmii @m-rebizant
Jak wyniki? Jakie formacje królują? Mistrzostwa Świata i taka cisza
-
@Łukasz-Kowalski Głównie grają wszyscy 451 ale również 433, 4231, 352, 442
Grupa 18/22 Kolejka
-
@łukasz-kowalski
U mnie jest tak słabo, że to głowa mała. Dawno nie widziałem czegoś takiego, przegrywam z silnikiem gry bardziej niż z rywalami. Remisuje mecze, które powinienem wygrać, przegrywam takie, których nie powinienem. Zwyczajnie te Mistrzostwa Świata trafiły w mój jeden z gorszych okresów gry. Pozostaje mi walka do samego końca o jak najlepsze miejsce. -
U mnie podobnie jak u @Byku-Duma-Warmii, pomimo posiadanej przewagi we wszystkich aspektach meczu allbo remisuję, albo przegrywam... Moi zawodnicy są tak nieskuteczni, że głowa mała, zdarzają się mecze w których mam po 12-14 strzałów na bramkę rywala 60% posiadania piłki a i tak nie potrafię strzelić bramki, i to niezależnie od taktyki czy ustawienia.
Tak jak @Byku-Duma-Warmii powiedział, pozostaje walka do samego końca o jak najlepsze miejsce -
@m-rebizant &@Byku-Duma-Warmii wrzucicie tabelki panowie ?
-
@huzar-shakir
Proszę, oto tabela
-
@Byku-Duma-Warmii
Jakby nie było Stefan na czele. -
@stefan-joptwojmać
Zawsze to jakiś pozytyw -
@byku-duma-warmii "Ostatni będą pierwszymi" Nie masz jakiejś dużej straty jeszcze możesz powalczyć o lepszą pozycję
-
@byku-duma-warmii większość meczy kończy się rekinami widzę patrząc na tabelę.
-
Tabela z mojej grupy
https://pl.onlinesoccermanager.com/League/Standings/431742
A i jeśli chodzi o formacje, o które @Łukasz-Kowalski pytał to jeszcze poza tymi które @Damiś27 wymienił w mojej grupie pojawiała się 4-2-4 i to całkiem skuteczna -
@huzar-shakir said in OSM WC 2018 Edition:
@byku-duma-warmii większość meczy kończy się remisami(rekiny to raczej nie tu ,sorry,literówka ) widzę patrząc na tabelę.
-
@huzar-shakir
Masz rację, tylko najgorzej, że mi zdarzają się remisy w takich meczach, w których spokojnie powinienem wygrywać, a tak się nie zdarza. -
@byku-duma-warmii ja mam podobnie w MPP