OSM Taktikleri
-
Merhabalar ben Zenit'i yönetiyorum arkadaşım ise aynı ligde Spartak Moskova'yı yönetiyor ve yarın maçımız var.1 puan farkla liderim ve onun kadrosu 1 tık daha iyi.Taktiği 433b kanatları kullan alan savunması ofsayt yok bekler ileri diğer mevkiler sabit 70-70-70 oynuyor benim ne oynamamı önerirsiniz?
-
Bilgisayara karşı nasıl bir yaktık ile çıkmak gerekir
-
Ya gençler yardım edin evimde iken ve deplasmanda iken tempo vs nasıl yapayım kaçta olsun birde sertlik nasıl ayarlayaym
-
@mhsnysl-9369 Baskı - Stil - Tempo' yu ayarlamak için bir süre değişkeni göz önünde bulundurmak gerek.
Rakibinizin kadrosu, taktiği, onun bst'si, sizin kadronuz, dizilişiniz vs vs. Ama en azından ben 40 - 60 bandında tutuyorum genelde.
Sertliği de hakeme göre ayarlamak gerekiyor. Yine ben kırmızı ve turuncu hakeme normal (bazen sarıya da), mavi ve yeşile agresif çıkıyorum. Sertliği ayarlarken rakibinizkine de bakmanızı öneririm. Genellikle onunkinin altına düşmemeye çalışın. -
@comfortablynumb1903 doğru hocam işte bende onu anlayamıyorum karşı takım nasıl oynayınca ben tempo vs yapacağım
-
@mhsnysl-9369 karşı takıma en fazla casus atabilirsin. diğer ayarlar içinde kendini rakibin yerine koyup o şekilde taktiğini belirlemelisin
-
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
-
Rakibim 442 kaleyi vur oynuyor 433 oynamayı düşünüyorum
-
@şehitlerr-ölmezz gollü geçecektir. defansına güveniyor isen gidebilirsin
-
@mehmet-reşat-nayır beraber bitti
-
Bilgisayara karşı nasıl oynayayım benden 250 m daha iyi bir takım
-
@şehitlerr-ölmezz Merhaba forumları flood yapmadan kullanın.Flood yapmak yasaktır.
-
Daha yeni yazdım ya
-
@şehitlerr-ölmezz üst üste yazdın ya
-
@eren-erulutekin said in OSM Taktikleri:
Oyuncu satmada şans faktörü dışında kullandığınız totemleri-ipuçlarınız nelerdir ? @CnytAkn
Sabır.
-
Merhaba ben evim de newcastle united'im.Rakip M.City.370 M kadrom var.Onun 500.As oyuncuları 100 ve orta sahası çok dominant cift yönlü oyunculardan kurulu (vidal,david silva,bruyne,rakitic).4-4-2b kk mevkiler sabit,85-70-85,alan savunması,sertlik normal oynuyor.Ben 4-5-1 oynayamam orta sahalarım kırmızı kartlı.5-3-2 kontra atak ile çıkarsam 6 tane ispanyol oyuncuyla ve ortalama bir orta saha sağlam bir defans ve sağlam bir forvet ile cıkmıs olacagım.Orta sahalar geride digerleri sabit mevki 80-40-80 oynatmayı düşünüyorum.Sizce başarılı olur muyum?
Saham level 2,10 maclık galibiyet serim var (2.maçta dep de Manuya yenildim) ve liderim.Takımımda 7 ispanyol var 6 tanesi ile sahaya cıkacagım.Rakibin galibiyet serisi 2,yenilmezlik serisi 9 ligde benden 6 puan geride 6.sırada.
Yardımcı olur musunuz?Farklı taktikler denemeli miyim? -
Rakibim 4-3-3 A Pas Oyunu oynuyor. Ortalama oyuncu gücünde 5M kadar daha iyi kadroya sahibim kupa maçı hangi diziliş ile çıkmamı önerirsiniz.
-
4231 ve 451 taktiklerinde pas oyunu uyum gösteriyor mu acaba?
-
@eren-erulutekin ben kullanıyorum 79 bst ile fakat kendine denk ve zayıf takımlara karşı yarıyor