Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@byku-duma-warmii Dobrze sobie przeczytałem.O to się nie martw
-
Również nie zamierzam grać sparów, po to jest liga Nostalgia żeby były jednakowe drużyny a sparingi dają możliwość znacznego rozbudowania drużyny za ok. 50 zł. Jak boimy się nielegalnych sparingów to zrezygnujmy z trenowania i wszyscy będa mieli jednakowe drużyny od samego początku do końca.
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Półfinały:
- Nostalgia B - 6 lig po 12 uczestników,
A przypadkiem nie 3 ligi po 12 uczestników?
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać gdyby zagrać z każdym spar przed daną kolejką wychodzi że traci się 968 monet.jak graliśmy w MPP to tylko z kolegą z pary rozgrywało się mecze towarzyskie,tylko po to żeby zaoszczędzić i nie dać zarobić gostkom,którzy rządzą OSM.czy warto i teraz tracić kasę na sparingi mając na uwadze ,że niektórzy z nas grają w WNT,WCC czy innych turniejach o mniejszej randze jak PE CUP czy też CCWE?
Nie mamy możliwości zweryfikowania czy ktoś gra sparing czy nie. Już w ubiegłych mistrzostwach były dozwolone. Poza tym granie wszystkich sparingów nie daje aż tak dużo, po 3 już tego bonusu praktycznie nie ma. Testowałem to niedawno w Luźnej lidze, robiłem 2 treningi i grałem jeden sparing, a wartość kadry miałem na poziomie 2-3 miejsca.
@magic-89-1r said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Półfinały:
- Nostalgia B - 6 lig po 12 uczestników,
A przypadkiem nie 3 ligi po 12 uczestników?
Dzięki za czujność.
-
@didierluk to jest b.dobra myśl.druga sprawa nie musiałbyś co 8 h na trening wchodzić
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@didierluk to jest b.dobra myśl.druga sprawa nie musiałbyś co 8 h na trening wchodzić
To jest świetny pomysł pod warunkiem, że dałoby się zablokować te opcja. Też o tym myślałem. Niestety w pierwszej rundzie jest dużo nowych osób i znając życie ktoś by tego używał, a to by miało jednak wpływ na dalsze losy, bo co innego grać z taką osobą w 1 kolejce, a w 11.
-
@stefan-joptwojmać to może zabronić również treningów. Każdy ma taki skład jak na początku..... Równe szanse dla każdego a jeżeli ktoś będzie miał wyższą wartość niż na początku znaczy że wali w chi..... i wtedy będzie karany. taki pomysł mam
-
W MPP każdy trenował i grał sparingi z swoim partnerem kadry były o różnej wartości i nikt nie marudził. Tutaj wielki problem, jak nie chcecie to nie trenujcie i nie grajcie sparingów nikt was do tego przecież nie zmusza. Ja chyba z przyzwyczajenia bym trenował tych graczy już
-
@rusewicz
Super robota Marcin . Dzięki -
w sprawie sparingów nie da się znaleźć dobrego wyjścia i niestety kto ma dużo monet będzie miał po prostu przewagę i tyle...
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
w sprawie sparingów nie da się znaleźć dobrego wyjścia i niestety kto ma dużo monet będzie miał po prostu przewagę i tyle...
Ja monety mam,nie ukrywam tego?ale wydawać na sparingi nie mam zamiaru...no może na 2,3 co kolejkę.Te kilka monet mogę stracić,ale nie za wiele dam zarobić tym.ktorzy dzięki nam mają na chleb
-
@huzar-shakir więcej jak 2-3 sparingi sie nie opłaci grać
-
Podłączając się pod dyskusję i w nawiązaniu do "Nie mamy możliwości zweryfikowania czy ktoś gra sparing czy nie.". Czy da się zweryfikować, czy korzystamy z przyspieszaczy, czy nie?
-
@lhundaeion przyspieszacze będą wyłączone przy tworzeniu ligi i nie będzie możliwości skorzystania z tej opcji
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@lhundaeion przyspieszacze będą wyłączone przy tworzeniu ligi i nie będzie możliwości skorzystania z tej opcji
No tak. Da się wyłączyć, to nie ma problemu
-
Dziś mija termin potwierdzenia udziału, czekamy jeszcze na:
-
Dziś mija termin potwierdzenia udziału, czekamy jeszcze na te osoby:
Stepan Kovalenko nie rozumie po polsku Musisz napisac do niego po ukrainsku , ew. po rosyjsku , wtedy moze odpowie