Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Boże, w życiu nie miałem takich nerwów jak dziś! W sumie od dawna bo runda rewanżowa w moim wykonaniu to jakaś masakra była, momentami nie. Wierzyłem już w końcowy sukces.
Dzięki dla @Marcin657827 i @Rusewicz za emocje do końca (postarzałem się przez Was ) ale było warto
Wielkie podziękowania dla @Damiś27 i @Łukasz-Kowalski za bezustannie namawianie mnie żeby wziąść udział w IMP bez nich bym pewnie nie zagrał.
I dzięki za cały ten miesiąc gry dla każdego z finalistów, nie daliście mi żyć ciężej mi się grało z drugą połową tabeli niż z czołówką -
Brawo @Przemek-Kaszti, rozwaliłeś system. Jesteś numerem 1... zresztą nie tylko dziś
Gratulacje @Rusewicz, nie wiele ci zabrakło, tyci tyci, jedną przegraną zamienić na jedną wygraną, albo zamiast dwóch remisów - dwie wygrane, ech... gratki mistrzu
Piękna walka i trzecie miejsce na podium dla @Marcin657827, który bilansem bramke przegrał 2 miejsce, a też był o ułamki sekund od Mistrzostwa Polski 2018.
Najgorsze, czwarte miejsce dla mnie. Znowu się nie udało, jak co roku... może za rok będzie lepiej?
Piąty @Magic-89-1r, tylko jeden punkt za mną. Masakra jka ten gośc wymiata z mojej grupy, własnie zalicza debiut w kadrze narodowej!
Dziękuję wszystkim pozostałym uczestnikom za wspaniałe meocje w tej szalenie długiej i ciekawej lidze, gdzie człowiek nie mógł być pewien żadnego meczu w każdej kolejce! -
-
@Przemek-Kaszti Gratuluję
Miło że wspomniałeś że ja i @Łukasz-Kowalski Cię namawialiśmy na start w tym roku w Mistrzostwach Polski.
Jesteś czołówką Polskiego OSM od zawsze tylko możesz sobie to zawdzięczać -
Chciałbym pogratulować wszystkim finalistom za walkę i za ich sukcesy.
Ja mogę się cieszyć z dobrej ekipy w Polish Eagles.
@Przemek-Kaszti zgarnął w tym roku, co było najbardziej cenne czyli Mistrzostwo Polski
Chciałbym również pogratulować pozostałym graczom z Polish Eagles.
@tristan1982 - miejsce
@Prezes-Kukito - miejsce
@ShakiBoy - miejsce
@gabkazmc - miejsce
@Stepan-Kovalenko-1993 - miejsceJestem zadowolony z nich i gratuluję
-
@przemek-kaszti
Gratki Przemek -
@Przemek-Kaszti wielkie gratulacje Byłeś w tym roku najlepszy Tylko Ty dwukrotnie mnie pokonałeś w finale Brawo też dla @Rusewicz który gonił nas cały czas no i niestety mnie przegonił bilansem bramek Emocje były niesamowite, mimo że do mistrzostwa zabrakło jedynie zwycięstwa w ostatniej kolejce to te 3 miejsce bardzo mnie cieszy i nie mogę się doczekać rywalizacji za rok
-
@przemek-kaszti To tak jak ja się bałem zaryzykować w meczu z Kamsonem i wyszedłem u siebie defensywie 451 zamiast wziąć go pełna para 433 i przy płaciłem to porażka. To jest spotkanie które o wszystkim zadecydowało. Jeden błąd Gratuluję jeszcze raz bo w pewnym momencie miałeś 11pkt przewagi i mimo zadyszki która złapałes udało Ci się.
-
@przemek-kaszti Gratuluję Stary,co jak co,ale tobie należał się tytuł jak nikomu innemu.Brawo mistrzu Przemyslawie !
-
-
-
-
-