Zapraszam do ligi...
-
@stefan-joptwojmać said in Zapraszam do ligi...:
Czy są chętni do zagrania ligi w starym stylu?! Już wyjaśniam. Robię własną tabelkę ze zmienionymi zasadami punktacji! Chcę by do ligi dołączyły aktywne osoby grające od początku do końca. Bez względu na wyniki.
Zasady:
A)Punktacja- za zwycięstwo różnicą 3 lub więcej goli - 3 pkt,
- za zwycięstwo różnicą 1 lub 2 goli - 2 pkt,
- za remis 1 pkt,
- za porażkę różnicą 1 lub 2 goli - 0 pkt,
- za porażkę różnicą 3 lub więcej goli -1 pkt.
B)Liga:
- zagramy naszą ekstraklasę lub 1 ligę, zależnie od liczby chętnych,
- gramy bez obozów,
- tajne treningi,
- sparingi do woli,
- transfery do woli.
C)Ogólne:
- zapisy u mnie na prv zarówno na forum jak i w grze, będę aktualizował na bieżąco w tym temacie,
- liga wystartuje od razu jak tylko zbiorę chętnych,
- gramy do końca, bez względu na osiągane wyniki,
- decyduje kolejność zgłoszeń,
- to nie jest liga grupowa ani, żadne współzawodnictwo tutaj gramy tylko i wyłącznie dla siebie!
Stan 0/16:
- Stefan Joptwojmać
2.?
3.?
itd,
Interesting! Congrats for initiative!
What league you're thinking?
-
@stefan-joptwojmać impreza podobna do tej co w twojej grupowej przypadkiem grałem i skasowałem wam puchar
szkoda że slotu wolnego nie mam,z chęcią bym
pocisnął -
@casual1948 said in Zapraszam do ligi...:
What league you're thinking?Polską Ekstraklasę
Stan: 2/16
Chyba chyba nikt nie chce grać:(
-
@stefan-joptwojmać said in Zapraszam do ligi...:
@casual1948 said in Zapraszam do ligi...:
What league you're thinking?Polską Ekstraklasę
Stan: 2/16
Chyba chyba nikt nie chce grać:(
daj mi 5 slot i ja z checia
-
@suchy998 Nie rozumiem:D
-
@stefan-joptwojmać w grze możesz prowadzić 4 zespoły max daj mu 5 slot to zagra. Czytaj ze zrozumieniem Stefan bo Damis Cię pouczy
-
@daroo933 said in Zapraszam do ligi...:
@stefan-joptwojmać w grze możesz prowadzić 4 zespoły max daj mu 5 slot to zagra. Czytaj ze zrozumieniem Stefan bo Damis Cię pouczy
hehe nie zrozumiałeś mnie, nie rozumiem po co mi to pisze jak ja nie jestem twórcą gry, jedyne co to mogę zasugerować by zwolnił jakiś slot ;x
-
@stefan-joptwojmać pisze bo ma na to ochotę w czym problem??
-
@daroo933 said in Zapraszam do ligi...:
@stefan-joptwojmać pisze bo ma na to ochotę w czym problem??
My Polacy mamy tak, że lubimy kopać się z koniem, to jest właściwie problem:P
-
@stefan-joptwojmać Taka mentalności nasza
-
Zapraszam do nowych rozgrywek European Champions B.
Jeszcze 6 wolnych drużyn
AEK Athens
CSKA Moskwa
Hoffenhaim
Young Boys Berno
Shakhtar
Victoria PilznoGorąco polecam start za 60h.
PS. Jestem jedynym Polakiem w lidze więc smutno mi ale wy wiecie co zrobić
-
5 available teams; 3 days left!
-
Dopiero założona liga!
Bez zgrupowań!
11 zespołów wolnych! -
Zakładam ligę 24 osobową. Celem ligi będzie zgromadzenie jak największej ilości punktów do WC. Liga zostanie założona 24 października, a skończy się według moich obliczeń 18 grudnia, najlepiej niech ktoś przeliczy i sprawdzi. Według zeszłorocznych zasad, punkty z ligi powinny być naliczane do klasyfikacji WC. Niestety na chwilę obecną nie znamy regulaminu na przyszłoroczne rozgrywki i są to jedynie moje przypuszczenia.
Liga, w której będziemy grać to Anglia - II liga (Championship). Wszystkie ustawienia ligi będą włączone tj. okres przygotowawczy, puchar, zgrupowania, utajnione treningi, transfery i przyspieszacze. Zastanowię się jedynie nad tym, czy nie zrobić prywatnej ligi, przynajmniej na początku.
Kto będzie chętny dołączyć do ligi, to może pisać tutaj pod spodem lub na PW w grze.
-
Liga Tajlandia 3 wolne miejsca.
Start 22poniedzialek.
Wszystkie opcje na TAK.
Kto chce wbijać. -
@vistaweed said in LIGA NARODÓW PRYWATNA LIGA ZAPRASZAM:
Zapraszam wszystkich do ligi założonej
Startuje dzisiaj wieczorem ok 20 20 beda wyniki
NAZWA LIGI: INVITE FREE
Potem nazwa ligi bedzie zmieniona
Do tej pory 4 DRUŻYNY są zajęte anglia polska Francja Belgia reszta jest wolna , puchary w lidze pierwsza,druga runda itd
Liga jest prywatna ponieważ osm pierwszy raz nie daje mi zrobic możliwości publicznej ligi ..
Do ligi możecie dołączyć wpisując w grze w wyszukiwarce: VistaWeed lub INVITE FREE
Często robię ligi dlatego wybierzcie dobrze pozdrawiam i zapraszam na priv w razie w;)
-
zapraszam do Hondurasu liga startuje dzis dostepne 7 druzyn zapraszam serdecznie tych co lubia dobra rywalizacje -
Mam jedno miejsce w lidze grupowej dla SL, gramy retro, jeżeli ktoś zainteresowany prv.