Zapraszam do ligi...
-
@daroo933 said in Zapraszam do ligi...:
@stefan-joptwojmać pisze bo ma na to ochotę w czym problem??
My Polacy mamy tak, że lubimy kopać się z koniem, to jest właściwie problem:P
-
@stefan-joptwojmać Taka mentalności nasza
-
Zapraszam do nowych rozgrywek European Champions B.
Jeszcze 6 wolnych drużyn
AEK Athens
CSKA Moskwa
Hoffenhaim
Young Boys Berno
Shakhtar
Victoria PilznoGorąco polecam start za 60h.
PS. Jestem jedynym Polakiem w lidze więc smutno mi ale wy wiecie co zrobić
-
5 available teams; 3 days left!
-
Dopiero założona liga!
Bez zgrupowań!
11 zespołów wolnych! -
Zakładam ligę 24 osobową. Celem ligi będzie zgromadzenie jak największej ilości punktów do WC. Liga zostanie założona 24 października, a skończy się według moich obliczeń 18 grudnia, najlepiej niech ktoś przeliczy i sprawdzi. Według zeszłorocznych zasad, punkty z ligi powinny być naliczane do klasyfikacji WC. Niestety na chwilę obecną nie znamy regulaminu na przyszłoroczne rozgrywki i są to jedynie moje przypuszczenia.
Liga, w której będziemy grać to Anglia - II liga (Championship). Wszystkie ustawienia ligi będą włączone tj. okres przygotowawczy, puchar, zgrupowania, utajnione treningi, transfery i przyspieszacze. Zastanowię się jedynie nad tym, czy nie zrobić prywatnej ligi, przynajmniej na początku.
Kto będzie chętny dołączyć do ligi, to może pisać tutaj pod spodem lub na PW w grze.
-
Liga Tajlandia 3 wolne miejsca.
Start 22poniedzialek.
Wszystkie opcje na TAK.
Kto chce wbijać. -
@vistaweed said in LIGA NARODÓW PRYWATNA LIGA ZAPRASZAM:
Zapraszam wszystkich do ligi założonej
Startuje dzisiaj wieczorem ok 20 20 beda wyniki
NAZWA LIGI: INVITE FREE
Potem nazwa ligi bedzie zmieniona
Do tej pory 4 DRUŻYNY są zajęte anglia polska Francja Belgia reszta jest wolna , puchary w lidze pierwsza,druga runda itd
Liga jest prywatna ponieważ osm pierwszy raz nie daje mi zrobic możliwości publicznej ligi ..
Do ligi możecie dołączyć wpisując w grze w wyszukiwarce: VistaWeed lub INVITE FREE
Często robię ligi dlatego wybierzcie dobrze pozdrawiam i zapraszam na priv w razie w;)
-
zapraszam do Hondurasu liga startuje dzis dostepne 7 druzyn zapraszam serdecznie tych co lubia dobra rywalizacje -
Mam jedno miejsce w lidze grupowej dla SL, gramy retro, jeżeli ktoś zainteresowany prv.
-
2 days, 8 hours left!
15/16 teams (Viktoria Plzen) -
@didierluk said in Zapraszam do ligi...:
Mistrzowie Lig Europejskich A
Dopiero była 1 kolejka, drużyn wolnych 6/16Polecam
-
Ja również zapraszam do ligi " Adient" pierwsza kolejka 10 listopada na tą chwilę wszystkie zespoły wolne:-)
-
Ktoś gra Brazylię? Z chęcią jutro dołączę.
-
Ekwador gramy jeszcze 2 wolne miejsca