Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir fajnie,troszkę się kolorowo zrobiło
-
Dziś w Algierii rozgrywalem mecz z rywalem przed którym miałem wielki respekt, gracz grupy Revenge, nasi najlepsi chłopacy na pewno znają dobrze członków tej grupy, mecz jak najbardziej na + ale liga bardzo wyrównana :
I w Paragwaju perełka obóz vs obóz i wciąż komplet pkt
-
@łukasz-wierzbowski Rywal jak rywal,każdy jest do ogrania,co pokazuje że rankingi nie grają
Jak tak fajnie Ci hula 433 to zapraszam do mnie do kolejnej mojej ligi,która startuje za kilka dnii . Zobaczymy coż to za cudeńko -
CCWE - Awans do 1 Dywizji turnieju zapewniliśmy sobię w połowie rundy rewanżowej.Jako grupa osiągnęliśmy fantastyczny wynik,przekraczając ponad 21 tysięcy punktów i nawet od czasu do czasu złe oddania okazały się być ... dobrymi
-
Jeśli gra ktoś z was panowie w ligach amerykańskich z chęcią dołączę,o ile danego kraju nie zdominowałem
-
Panowie może nie do końca w temacie ale nie chciałem zakładać nowego wątku, wie ktoś może dlaczego kiedy zmienię serwer na stronie internetowej osm i dołączę do trwającej ligi to apka włącza symulacje kolejki po z UM kompletnie się zawiesza i nic nie mogę zrobić, dzieje się tak już drugi raz i zastanawiam się co jest grane, próbowałem już odinstalować i zainstalować apke jeszcze raz ale dalej to samo, wyświetla się symulacja bez jakiegokolwiek komentarza, klikne pomin i totalnie się zawiesza, zna ktoś jakiś sposób na to?
-
Polski pojedynek w Japonii z trudem ale wygrany, rywal w ostatniej chwili zmienil ustawienie, moglo to byc dla mnie zgubne jednak 3 pkt i wciaz w tej ciekawej lidze bez porazki (bylo 15 menago zostalo 12) , wielki szacun dla przeciwnika za probe zmylki i powodzenia w lidze dla reprezentanta Alei Gwiazd
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Panowie może nie do końca w temacie ale nie chciałem zakładać nowego wątku, wie ktoś może dlaczego kiedy zmienię serwer na stronie internetowej osm i dołączę do trwającej ligi to apka włącza symulacje kolejki po z UM kompletnie się zawiesza i nic nie mogę zrobić, dzieje się tak już drugi raz i zastanawiam się co jest grane, próbowałem już odinstalować i zainstalować apke jeszcze raz ale dalej to samo, wyświetla się symulacja bez jakiegokolwiek komentarza, klikne pomin i totalnie się zawiesza, zna ktoś jakiś sposób na to?
Zrób screeny tego zdarzenia i prześlij na e-mail Supportu PL, zgłosimy informatykom i niech walczą z tym bugiem .
-
Pozdrawiam @gabkazmc
-
Liga japonska zbliza sie ku końcowi, jestem na dobrej drodze do rozegrania calej bez porazki, fakt w pucharze uleglem i to dosc ostro ale liga poki co na +, martwi mnie jednak to ze chyba obozy mi nie dzialaja bo w tych dwóch meczach nizej użyłem obozow i niewiele pomogły, fakt gralem z zespołami spokojnie o 100 mln mocniejszymi no ale jednak...
-
Below all the Intermediate standings of all divisions:
All with penalty's
champions League
Gdyby nie zamiana zawodników byłoby nam łatwiej powalczyć o coś wiecej aniżeli o utrzymanie.Szkoda,że w ostatnich czasach wielu menago zaczyna grać turniej i rezygnuje poprzez nielogowaie się bądź z innych powodów Kara minus500 dla nas jako grupy też niestety swoje zrobiło.
No nic,nie poddajemy się i gramy do końca -
-
Na 2 kolejki przed końcem bitwy w której gra Polska Myśl Szkoleniowa. Oczywiście gramy w 4.
-
@kruk94 Polska Myśl Szkoleniowa?Coś jak Polska Akademia Menagerów kolegi @Dovco_Handf .Nawet macie podobne wpisy powitalne na stronie swoich grup.Ciekawe kto od kogo ściągał Zastanawiam się też, jak długo podziałacie na rynku OSM.Zauważyłem że macie swoją grupę na fejsie w ilości 3 ludzi.Życzę powodzenia w budowie nowej mocnej polskiej grupy.
-
Chyba pierwszy raz od prawie 2 lat gry w te grę udalo mi sie zdobyc mistrzostwo konczac sezon z tak sobrym wynikiem majac tak "slaba" kadre, swoja droga ciagle zastanawiam sie jak to jest ze niektorym codziennie schodza gracze po nawet 50-60 mln a ja mialem problem sprzedac grajka za 30 mimo to liga dla mnie, ostatni mecz był powrotem starej taktyki ktora wynalazlem na mocniejszych rywali jakis rok temu, szkoda ze cala liga dala mi tylko 5100 pkt do rankingu jak i rowniez dalekiej pozycji nassego rodaka sir janoo
-
-
@łukasz-wierzbowski Niektórzy z nas nie potrafią transferować,a osiągają dobre wyniki.To nie jest jakaś nowość