Ligi w których gramy
-
Polski pojedynek w Japonii z trudem ale wygrany, rywal w ostatniej chwili zmienil ustawienie, moglo to byc dla mnie zgubne jednak 3 pkt i wciaz w tej ciekawej lidze bez porazki (bylo 15 menago zostalo 12) , wielki szacun dla przeciwnika za probe zmylki i powodzenia w lidze dla reprezentanta Alei Gwiazd
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Panowie może nie do końca w temacie ale nie chciałem zakładać nowego wątku, wie ktoś może dlaczego kiedy zmienię serwer na stronie internetowej osm i dołączę do trwającej ligi to apka włącza symulacje kolejki po z UM kompletnie się zawiesza i nic nie mogę zrobić, dzieje się tak już drugi raz i zastanawiam się co jest grane, próbowałem już odinstalować i zainstalować apke jeszcze raz ale dalej to samo, wyświetla się symulacja bez jakiegokolwiek komentarza, klikne pomin i totalnie się zawiesza, zna ktoś jakiś sposób na to?
Zrób screeny tego zdarzenia i prześlij na e-mail Supportu PL, zgłosimy informatykom i niech walczą z tym bugiem .
-
Pozdrawiam @gabkazmc
-
Liga japonska zbliza sie ku końcowi, jestem na dobrej drodze do rozegrania calej bez porazki, fakt w pucharze uleglem i to dosc ostro ale liga poki co na +, martwi mnie jednak to ze chyba obozy mi nie dzialaja bo w tych dwóch meczach nizej użyłem obozow i niewiele pomogły, fakt gralem z zespołami spokojnie o 100 mln mocniejszymi no ale jednak...
-
Below all the Intermediate standings of all divisions:
All with penalty's
champions League
Gdyby nie zamiana zawodników byłoby nam łatwiej powalczyć o coś wiecej aniżeli o utrzymanie.Szkoda,że w ostatnich czasach wielu menago zaczyna grać turniej i rezygnuje poprzez nielogowaie się bądź z innych powodów Kara minus500 dla nas jako grupy też niestety swoje zrobiło.
No nic,nie poddajemy się i gramy do końca -
-
Na 2 kolejki przed końcem bitwy w której gra Polska Myśl Szkoleniowa. Oczywiście gramy w 4.
-
@kruk94 Polska Myśl Szkoleniowa?Coś jak Polska Akademia Menagerów kolegi @Dovco_Handf .Nawet macie podobne wpisy powitalne na stronie swoich grup.Ciekawe kto od kogo ściągał Zastanawiam się też, jak długo podziałacie na rynku OSM.Zauważyłem że macie swoją grupę na fejsie w ilości 3 ludzi.Życzę powodzenia w budowie nowej mocnej polskiej grupy.
-
Chyba pierwszy raz od prawie 2 lat gry w te grę udalo mi sie zdobyc mistrzostwo konczac sezon z tak sobrym wynikiem majac tak "slaba" kadre, swoja droga ciagle zastanawiam sie jak to jest ze niektorym codziennie schodza gracze po nawet 50-60 mln a ja mialem problem sprzedac grajka za 30 mimo to liga dla mnie, ostatni mecz był powrotem starej taktyki ktora wynalazlem na mocniejszych rywali jakis rok temu, szkoda ze cala liga dala mi tylko 5100 pkt do rankingu jak i rowniez dalekiej pozycji nassego rodaka sir janoo
-
-
@łukasz-wierzbowski Niektórzy z nas nie potrafią transferować,a osiągają dobre wyniki.To nie jest jakaś nowość
-
@huzar-shakir nie powiem bo momentami jedt to strasznie irytujace, w twj lidze rowniez rpzez jakis cza mialem najmocniejsza kadre ale niestety zatrzymałem sie na jakichś 250-270 mln, przez dobre 4 dni nikt, kompletnie nikt mi nie schodzil podczas gdy rywale sprzedawali po 3 grajkow na dzien za max cene, do dzis nie wiem od czego jest to uzależnione, ale bywa to cholernie niesprawiedliwe, nie wiem czy to ja zlych graczy wystawiam na liste czy po prostu lepsza kadre osiaga ten kto wiecej laduje monet w gre
-
lepsza kadre osiaga ten kto wiecej laduje monet w gre
Powiem Ci, że to chyba jest magiczne powiedzenie
-
@łukasz-wierzbowski
Tylko pomyśl co monety mają do sprzedaży graczy, przynajmniej wcześniej, bo teraz to się zmieniło. Przecież kiedyś za monety nie mogłeś nikogo sprzedać. -
@byku-duma-warmii Tylko czy kolega @Łukasz-Wierzbowski ma pojęcie o tym że kiedyś były czerwone i niebieskie bilety ?
-
@huzar-shakir dobra dobra juz nie badz taki wredny, piszesz do mnie czasem z taka ironia jakbym mial 5 lat i nic nie rozumiał, spokojnie az taki ciemny nie jestem @byku-duma-warmii nie nie zrozumiales mnie do konca, chodzi mi bardziej o pewna zaleznosc ze gracze ktorzy "bardziej" angazuja sie w obrot prawdziwa kasa i monetami maja latwiej, nie wiem moze gadam glupoty ale czasami mam takie odczucia, jak gdyby wszystko co sie dzieje w grze bylo ustalane "z gory"
-
@łukasz-wierzbowski
W tej grze nic nie jest ustalone, na co przykłady mamy każdego dnia, bo coś na rozczarowywuje. A ktoś kto wkłada kasę w grę ma po prostu więcej monet nic więcej, taka jest prawda. -
@huzar-shakir dobra dobra juz nie badz taki wredny, piszesz do mnie czasem z taka ironia jakbym mial 5 lat i nic nie rozumiał, spokojnie az taki ciemny nie jestem
haha...rozbawiłeś mnie mistrzu
-
Polska Myśl Szkoleniowa niebawem rozpoczyna kolejną bitwę.
Naszym rywalem jest grupa azeri turk boz kurt, która gra pod flagą Azerbejdżanu . Chociaż w ich składzie przeważają gracze z Turcji .
-
Dziś dobiegła końca 9 odsłona Ligi Grupowej PAM, tym razem z udziałem zaproszonych gości spoza Grupy.
Liga grupowa PAM – sezon 9: Liga Narodów A
- marius 78 (England, cel 3)
- Dovco_HandF (Italy, cel 5)
- Lhundaeion (Belgium, cel 3)
- radekwolin. (Spain, cel 1)
- pawelzylicz (Island, cel 9)
- sebastopol_81 (Germany, cel 3)
Zdobywca Pucharu Ligi:
suchy998 (Switzerland, cel 7)