Złote Piłki OSM.pl 2018
-
Kolejny rok za nami, a niektórym zmieniły się gablotki z pucharami, więc czas by wyróżnić najlepszych właśnie w tym roku. Oczywiście, nagrodą są Złote Piłki jak to ma miejsce w realnej piłce, tylko my mamy troszkę więcej kategorii.
Regulamin VI Edycji Plebiscytu
Kategorie mamy różne, jak również różne rodzaje wyboru najlepszych w danej kategorii. Mamy kategorie, które przyznaje Polski Personel, takie gdzie brane są wyniki wg rankingów z dnia 31.12.2018 oraz najważniejszą kategorię, w której Wy nasza społeczność wybierze najlepszych w danej kategorii, także zapraszam do oddania swego głosu na najlepszych według was. Głosowanie potrwa do 16.01.2019 do godziny 24.00, następnie zajmiemy się podliczeniem wszystkich głosów i po upływie kilku dni podamy zwycięzcę w poszczególnych kategoriach.
Złota Piłka OSM.pl 2018 dla najlepszego Polskiego menedżera:
@Przemek-Kaszti (Mistrz Polski, wicemistrz Polski Grup)
@Mati-Colchoner (Mistrz Polski Grup, MVP Mistrzostw Polski Grup, finalista Mistrzostw Polski)
@Rusewicz (Wicemistrz Polski, finalista MPP)
@Marcin6578 (Brązowy medalista Mistrzostw Polski, brązowy medalista Mistrzostw Polski Grup)
@Mihau1878 (Mistrz Polski Par)
@Stb411 (Mistrz Polski Par)
@ToomAnyWays (Wicemistrz Polski Par)
@Benito1001 (Wicemistrz Polski Par)
@Daroo933 (Brązowy medalista Mistrzostw Polski Par)
@Borynos (Brązowy medalista Mistrzostw Polski Par, finalista Mistrzostw Polski)
Złota Piłka OSM.pl 2018 dla zagranicznego menedżera:
@The-Jocker_10 (Indywidualny Mistrz Świata)
@Leandro-cabo-frio (Organizator oraz prowadzący Mistrzostwa Świata Grup)
@Hashim-Mohamed-Club (Prowadzący Mistrzostwa Świata Reprezentacji)
@ReisJr18 (Prowadzący Mistrzostwa Świata Reprezentacji)
@SpecialOne (Szef wszystkich szefów, dowodzący grą)
@sir-varga-sándor (Założyciel i prowadzący nowy turniej Euro Nations)
@Andrei_jardel (Kapitan, który doprowadził RO Mania do Mistrzostwa Świata Grup)
Złota Piłka OSM.pl 2018 dla najbardziej pomocnego menedżera:
Złota Piłka OSM.pl 2018 za debiut roku:
@Magic-89 (Reprezentant Polski OSM, V miejsce w finale Mistrzostw Polski)
@zaloguj99 (XVI miejsce w Mistrzostw Polski)
@Kamil-Kóska (XVIII miejsce w Mistrzostwach Polski)
-
Złota Piłka OSM.pl 2018 dla najbardziej pomocnego menedżera .
Ciekawe,znalazłem się wśród samych admin polskiego osm Nie chcę złotej piłki. nagrodą może być pozycja moderatora Będę nagradzać i karać...
-
@huzar-shakir hehe
-
Głosujemy, głosujemy
-
Tutaj tak na prawdę kto ma więcej kolegów ten wygra. Głosowanie powinno być jawne w postaci komentarzy Przykładowo można dać 3,2,1 pkt z każdej kategorii. Wiadomo że może być problem z wyborem jednej osoby dlatego napisałem o przydieleniu 3, 2 i 1 Punktu
-
@rusewicz
Bardzo ciekawy pomysł, za rok tak zrobimy. -
@Byku-Duma-Warmii Muszę przyznać, że czuję się trochę niedoceniony brakiem nominacji w kategorii "debiut roku". Również brałem udział w Mistrzostwach Polski, gdzie zająłem 9 miejsce oraz brałem udział w fazie pucharowej WCC, a także jestem w top 100 w Polsce, a swoją "karierę" w OSM zacząłem w 2018.
-
@shakiboy Twoj profil mówi co innego.Założyłeś konto 4.05.2014 roku
Odnośnie jednak tego co napisałeś, faktycznie,można było Cię umieścić wśród nominowanych.Organizatorzy imprezy raczej jednak zapomnieli o twojej osobie,inaczej by Cię umieścili w odkryciu roku
-
@huzar-shakir Tak, konto owszem, ale grę na poważnie od momentu gdy wyszła aktualizacja aplikacji w której pojawiły się grupy, dopiero wtedy dowiedziałem się o tym wszystkim, dlatego słowo karierę umieściłem w cudzysłowie
-
@huzar-shakir Ale jak widać konto założone wcześniej niż w 2018 roku nie powoduje, że nie można znaleźć się w kategorii "debiut roku":
Widocznie zostaje opcja którą podałeś, zostałem zapomniany -
@shakiboy
Wybacz, jesteśmy tylko ludźmi, wszystkiego nie damy rady ogarnąć, ale staramy się jak najlepiej wszystko wykonać. -
@huzar-shakir w aktywności nie mam szans z Tobą a obawiam się, że pojęcie piękna jest mi obce
-
@huzar-shakir a właśnie dlaczego niegrasz?