Złote Piłki OSM.pl 2018
-
@huzar-shakir Ale jak widać konto założone wcześniej niż w 2018 roku nie powoduje, że nie można znaleźć się w kategorii "debiut roku":
Widocznie zostaje opcja którą podałeś, zostałem zapomniany -
@shakiboy
Wybacz, jesteśmy tylko ludźmi, wszystkiego nie damy rady ogarnąć, ale staramy się jak najlepiej wszystko wykonać. -
@huzar-shakir w aktywności nie mam szans z Tobą a obawiam się, że pojęcie piękna jest mi obce
-
@huzar-shakir a właśnie dlaczego niegrasz?
-
@szpilka134 Nie jestem do tego stworzony
-
Będą jeszcze jakieś dodatkowe złote piłki ?
-
@huzar-shakir
Wszystko w swoim czasie ogłosimy. -
@byku-duma-warmii Kiedy rozdanie nagród dla najlepszych ? Przypomnę iż- "Głosowanie potrwa do 16.01.2019 do godziny 24.00, następnie zajmiemy się podliczeniem wszystkich głosów i po upływie kilku dni podamy zwycięzcę w poszczególnych kategoriach" .
Czy 4 dniu po zakończeniu głosowania to mało na podliczenia Maniuś ? -
@huzar-shakir spokojnie to po części moja wina bo robię grafiki a w ten weekend nie pracuje
-
@huzar-shakir said in Złote Piłki OSM.pl 2018:
@rusewicz wszystko jest oki Marcin.skoro ty nie pracujesz to i moderatorzy również
Moderatorzy pracują i to intensywnie, to nie tylko coroczne odfajkowanie złotych piłek jak pewnie niektórzy z was myślą. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
-
Ostateczne rozstrzygnięcia w poszczególnych kategoriach w 2018 roku:
Najlepszy menedżer w Polsce: - @Rusewicz
Najlepszy zagraniczny menedżer: - @The-Jocker_10
Najbardziej pomocniczy menedżer: - @Damiś27
Debiut roku: - @Magic-89
Nagrody przyznane bez głosowania:
Nagroda za aktywność na forum:
@Dovco_HandF
@mihau1878
@huzar-shakir
@Damiś27
@Stefan-Joptwojmać
@ToomAnyWays
Najlepsza polska grupa: - Polish Legends
-
Dzięki za docenienie Polish Legends w kategorii: Najlepsza polska grupa. Gratulacje dla wszystkich którzy przyczynili się do pierwszego, historycznego zwycięstwa Naszej Grupy w Mistrzostwach Polski Grup 2018: @Mati-Colchoner, @Szeregowiec, @Byku-Duma-Warmii, @Jepsztel @Innocent-Bystander, @kondziowa1