OSM Taktikleri
-
@Leenss77 Alırsın
-
4-3-3B PASLASMALI ADAM ADAMA OYNIYAN ADAMA NE CIKIM DIZILISIM 4231 OLUCAK AMA CIZGI TAKTIKLERI VB ONERILERINIZI ALIRIM BENIM ORTA SAHA DEF VE KALECI IYI ONUN FORVET
-
@Jafarhv bu kadro değerini okuyunca takımını bi inceleyeyim dedim, çok ilginç transferlerin var. kadro değerin düşük olsaydı o kamplara karşılık yenilirdin, yenilmediğine dua et bence. Ayrıca kampala karşılık verebilirsin
-
@Jafarhv kaliteli oyuncuları bazen değerinin altında almış ve satmışsın
-
@Erkan-Bahadır 3-5-2 kaleyi görünce vur çık orta saha sabit defans sabit forvet sadece atak
-
@kaan8ata 442 a'ya A b'ye B merhabana merhaba kardeş
biraz defansife yakın presi 80 lerde mevkileri yerinde adam adama birdene istersen ofsaytıda kapat umarım işine yarar
-
@Curtis-Parker Şampiyon olabilirsin. Ligimde Mönchangladbach var ilk 3 kişi olarak aynı taktiği kullanıyoruz. Ben Mainz 05 ile önüme gelen her takıma 4 5 tane attım şuan 7. haftada 22 averajım var. 4-3-3 B Forvetler Sadece Hücum - Ortasaha Forveti Destekle - Defans Geride Kal ile Paslaşarak seç. Maçın önemine göre agresifliği agresif - çok agresif yapabilirsin benim 3 kırmızı kartlık oyuncum oldu 7 haftada. o 3 oyuncunun toplam 15 golleri var. neyse yarar inş
-
@Curtis-Parker Sanmam
-
 Mainz 05 ile fikstürüm ilk maçı ben yapmadım. sen illa bekler boşa gitmesin diyorsan 4-3-3 A oynayabilirsin ama daha az gol atarsın. Oyun daha çok ortasahada gerçekleşir yani. Ancak gol de yemezsin.
-
@Leenss77 433 kontra atak dene defansif oyna geriye gelsinler ortasaha filan, tutarsa buraya yaz :d 442 nin antisi 433dür
-
@Curtis-Parker Bu garip birşey hakikatten. Bende 4-3-3'de solda visca solda Emre Belözoğlunu oynatıyorum Visca daha iyi olmasına rağmen 9 maç 1 asist emre 7 maç 5 asist 3 gol attı sanırım önündeki ve gerisindeki oyuncuların defansif/ofsansif özelliklerine bağlı
-
veya rakibin oyuncularının defansif/ofansif özelliklerine göre olabilir. mesela viscanın karşısında viscadan daha güçlü biri vardır emrenin karşısında emreden daha güçsüz birisi
-
4-4-2 A oynuyorum ve karşımda benim takımın ortalama gücünün biraz aynısı oyuncuları var taktikleri şunlar
dizilişide böyle
Karşısına hangi taktiklerle cıkym ?
-
Ofsansif veya Rakip çok ezikse Yüklen yapabilirsin bu dediğin form durumuyla alakalı form durumun iyiyse senden iyi takımları da yenebilirsin
-
4-3-3'ün karşıtı 4-4-2 veya 4-2-3-1'dir fakat kadron onunkinden iyiyse 4-3-3A paşlaraşarak ofsayt taktiği açık alan savunması dengeli-ofansif oynayabilirsin. kesin kazanmak için de çok agresif oyna derim
-
451 in karşı taktiği nedir
-
4-5-1 taktiğine karşı kesinlikle 4-2-3-1 çıkmalısın bu benim şahsi görüşüm..
-
Ligde 16. haftadayız lig 4.süyüm ve 1. fenerbahçe ile maçım var 4-3-3A Paslaşarak ofsayt takiği açık oynuyor ve kadrosu benim 2 buçuk katım bundan önce bir maç daha yapmıştık ve şans eseri 1-0 kaybetmiştim bunu nasıl kazanırım? şans eseri dediğim onun sahasında %23 benim sahamda %27 oyun vardı Beyler cevap verirseniz çok sevinirim.
-
4-4-2 ile 2-0 kaybettim