OSM Taktikleri
-
@Bayram-Karakuş biz arkadaslarla birlikte oynuyoruz hepsi tanidik. oyuncu takasi yapiyoruz baya ondandir onlar. kimse sikayet etmedigi icin bir sorun olmuyor hile felan diye. bazen 1 oyuncu yerine 2 oyuncu bile ala biliyoruz )) boyle daha eglenceli oluyor oyun baya gercege tasimis durumdayiz xD
-
Merhaba arkadaslar 433A veya B yi yenebilicek taktik biliyormusunuz bir turlu yenemiyorum yardimci olabilirseniz sevinirim.
-
@Erkan-Bahadır 3-5-2 kaleyi görünce vur çık orta saha sabit defans sabit forvet sadece atak
-
OSM Taktikleri Takımım Borussia Mönchangladbach, hedef 5. Bende bunu gerçekleştirmek istiyorum. Şampiyon olursam da hiç fena olmaz. Ofansif beklerim var, kanatları kullan ile güzel bir şey yapamazmıyız? Şöyle ezici bir taktik yok mu? Bu anlatacağım yaklaşık 1,5 sene önceydi arkadaşım trabzon sporla bi taktik yapmıştı, herkese 4-5 atıyordu en az. Benim kadrom daha iyiydi, beşiktaşı almıştım, transferlerle geliştirmelerle önündeydim baya ama o beni yenmişti yinede. Her maça ayrı taktik yapmıyorum zaten sezon boyunca kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
-
@Curtis-Parker Şampiyon olabilirsin. Ligimde Mönchangladbach var ilk 3 kişi olarak aynı taktiği kullanıyoruz. Ben Mainz 05 ile önüme gelen her takıma 4 5 tane attım şuan 7. haftada 22 averajım var. 4-3-3 B Forvetler Sadece Hücum - Ortasaha Forveti Destekle - Defans Geride Kal ile Paslaşarak seç. Maçın önemine göre agresifliği agresif - çok agresif yapabilirsin benim 3 kırmızı kartlık oyuncum oldu 7 haftada. o 3 oyuncunun toplam 15 golleri var. neyse yarar inş
-
@babuşthekıro Çok teşekkürler. Bir sorum daha var. Defansı geride kal yaparsam backlerim ofansif olduğu için soru çıkar mı?
-
@Curtis-Parker Sanmam
-
![alt metni](file:///C:/Users/xXx/Downloads/Ads%C4%B1z.png) Mainz 05 ile fikstürüm ilk maçı ben yapmadım. sen illa bekler boşa gitmesin diyorsan 4-3-3 A oynayabilirsin ama daha az gol atarsın. Oyun daha çok ortasahada gerçekleşir yani. Ancak gol de yemezsin.
-
@babuşthekıro deniycem çok sağol
-
Beyler Leipzig takımını yönetiyorum az biraz iyileştirdim takımı yarın Wolfsburg ile maçım var adam Messi yi falan satın almış. 442 paslaşarak oynuyor alan savunması yapıyor. 541 kontra atak işe yarar mı şimdiden teşekkür ederim
-
@Leenss77 433 kontra atak dene defansif oyna geriye gelsinler ortasaha filan, tutarsa buraya yaz :d 442 nin antisi 433dür
-
Arkadaşlar 3 forvet veya 2 forvet oynarken oyuncuların yerlerinin önemli olduğunu farkettim, taktiğim 4-4-2 iken 20 yasında 90lık forveti sağa koydum ve 5 dereceyle oynadı herşeyi kaçırdı, bugün 4-3-3 e geçtim ve aynı forveti sola koydum 2 gol attı bu seferde sağa koyduğum diğer forvet kötü oynadı, ileri uçtaki forvetten hiç ses çıkmadı. Kısacası oyuncuların yerleri neye göre farkediyor? Hangi oyuncu nerede iyi oynar? Şimdiden hepiniz sağolun.
-
@YasinReiis said in OSM Taktikleri:
@Leenss77 433 kontra atak dene defansif oyna geriye gelsinler ortasaha filan, tutarsa buraya yaz :d 442 nin antisi 433dür
433 çok riskli olmaz mı
-
@Curtis-Parker Bu garip birşey hakikatten. Bende 4-3-3'de solda visca solda Emre Belözoğlunu oynatıyorum Visca daha iyi olmasına rağmen 9 maç 1 asist emre 7 maç 5 asist 3 gol attı sanırım önündeki ve gerisindeki oyuncuların defansif/ofsansif özelliklerine bağlı
-
veya rakibin oyuncularının defansif/ofansif özelliklerine göre olabilir. mesela viscanın karşısında viscadan daha güçlü biri vardır emrenin karşısında emreden daha güçsüz birisi
-
@Leenss77 said in OSM Taktikleri:
Beyler Leipzig takımını yönetiyorum az biraz iyileştirdim takımı yarın Wolfsburg ile maçım var adam Messi yi falan satın almış. 442 paslaşarak oynuyor alan savunması yapıyor. 541 kontra atak işe yarar mı şimdiden teşekkür ederim
Riske girip 442B paslaşarak defansif çıktım 1-0 kazandım dostlarım yinede öneriler için teşekkür ederim
-
4-4-2 A oynuyorum ve karşımda benim takımın ortalama gücünün biraz aynısı oyuncuları var taktikleri şunlar
dizilişide böyle
Karşısına hangi taktiklerle cıkym ?