LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19
-
@dovco_handf może być ciężko bo jest na razie 2-0 dla gości
-
Bardzo szkoda meczu United, najgorzej było po zejściu Lingarda i Martiala. Sanchez odkąd przyszedł do Manchesteru to jest parodia - zagrał może ze 3-4 mecze na dobrym poziomie a reszta to dno totalne. Mata na prawej też nie daje rady, gra za blisko środka, przez wszystkie wrzutki ze skrzydła robi Young. Do tego czerwo dla Pogby to śmiech na sali - za taki faul??
No i jeszcze ten zdrajca Di Maria... -
@mihau1878
Widaje mi się, że Manchester United jest już po za rozgrywkami -
@byku-duma-warmii said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@mihau1878
Widaje mi się, że Manchester United jest już po za rozgrywkamiZgadzam sie i bardzo szkoda ale w piłce z drugiej strony nie takie cuda były
-
@sniki26
Masz racje, w takim razie na taki cud liczę -
Wydaję mi się, że w dzisiejszych meczach Real bez problemu powinien rozprawić z Ajaxem; ostatnio są w całkiem dobrej formie. A co do meczu Tottenham - Borussia... Koguty bez Harry Kane'a, Borussia bez Reusa, Piszczka czy Paco Alcacera, dodatkowo mają lekki kryzys w ostatnich meczach. Mimo wszystko w tym spotkaniu obstawiam remis.
-
@kondziowa1 no ja bym nie stawiał na real
-
@kondziowa1 Kryzys Ajaxu tłumaczyłbym tym, że głowy piłkarzy były już od miesiąca przy meczu z Realem. Wyczuwam niezłe meczycho
-
@mati-colchoner ja mam szczeże nadzieje że real dostanie łomot
-
@sniki26 said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@byku-duma-warmii said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@mihau1878
Widaje mi się, że Manchester United jest już po za rozgrywkamiZgadzam sie i bardzo szkoda ale w piłce z drugiej strony nie takie cuda były
Poczekajmy do dogrywki. Myślę, że w regulaminowym czasie w Paryżu będzie też 0:2 .
-
@dovco_handf
Będzie o to bardzo trudno, a najprawdopodobniej Cavani będzie już dostępny do gry. -
Niestety real wygrał 2.1 z ajaxem ale niezły mecz
-
Borussia zaskoczyła negatywnie. Druga połowa w ich wykonaniu slabiutka.
-
Arsenal w formie
-
Dziś ciekawe mecze
-
@szpilka134 Liverpool odprawi Bayern coś mi się wydaje a Lyon z Barceloną też nie jest na straconej pozycji i stawiam na remis