LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19
-
@byku-duma-warmii said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@mihau1878
Widaje mi się, że Manchester United jest już po za rozgrywkamiZgadzam sie i bardzo szkoda ale w piłce z drugiej strony nie takie cuda były
-
@sniki26
Masz racje, w takim razie na taki cud liczę -
Wydaję mi się, że w dzisiejszych meczach Real bez problemu powinien rozprawić z Ajaxem; ostatnio są w całkiem dobrej formie. A co do meczu Tottenham - Borussia... Koguty bez Harry Kane'a, Borussia bez Reusa, Piszczka czy Paco Alcacera, dodatkowo mają lekki kryzys w ostatnich meczach. Mimo wszystko w tym spotkaniu obstawiam remis.
-
@kondziowa1 no ja bym nie stawiał na real
-
@kondziowa1 Kryzys Ajaxu tłumaczyłbym tym, że głowy piłkarzy były już od miesiąca przy meczu z Realem. Wyczuwam niezłe meczycho
-
@mati-colchoner ja mam szczeże nadzieje że real dostanie łomot
-
@sniki26 said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@byku-duma-warmii said in LM i LE - Europejskie Puchary 2018/19:
@mihau1878
Widaje mi się, że Manchester United jest już po za rozgrywkamiZgadzam sie i bardzo szkoda ale w piłce z drugiej strony nie takie cuda były
Poczekajmy do dogrywki. Myślę, że w regulaminowym czasie w Paryżu będzie też 0:2 .
-
@dovco_handf
Będzie o to bardzo trudno, a najprawdopodobniej Cavani będzie już dostępny do gry. -
Niestety real wygrał 2.1 z ajaxem ale niezły mecz
-
Borussia zaskoczyła negatywnie. Druga połowa w ich wykonaniu slabiutka.
-
Arsenal w formie
-
Dziś ciekawe mecze
-
@szpilka134 Liverpool odprawi Bayern coś mi się wydaje a Lyon z Barceloną też nie jest na straconej pozycji i stawiam na remis
-
@marcin6578 też tak sądze
-
O to wyniki
-
@szpilka134 grad goli
-
@marcin6578 spodziewałem się innych wyników
-
Dziśiejsze mecze w lidze mistrzów a to liga europy