Ekibe Alım Başlığı
-
EKİP ADI: TURKISH UNION
EKIP SEVIYESI: DÜNYA STARLAR LIGI
EKIP SIRASI: 23
Ekibe katılmak için gerekli şartlar;
Whatsapp grubuna katılmak.
Ekip savaşlarına kesin katılmak.
Aktif olmak
%70 veya üstü galibiyet seviyesinde olmak
-
Ekip Adı: DİRİLİŞ 1071
Ekip Kuruluş Tarihi: 2 Ekim 2018
Ekip Seviyesi: Şampiyonlar Ligi
Ekip Puanı: 8.805
Ekibe alım kriterleri;
• En az %75 - 80 galibiyet oranına sahip olmak > > • Her gün aktif olmak ve savaşlara
mutlaka katılım sağlamak
• Acil olarak 2 kaliteli üye alımımız vardır
Ekibimiz kaliteli üyelerden oluşmaktadır şartları taşıyan üyeler bana özelden mesaj atabilirler. -
Ekip Adı: Galatasaray Team
Ekip Seviyesi : Dünya Starları Ligi
Ekip Sıralaması: 35
Ekibe katılmak için gerekli şartlar:
Whatsapp grubuna katılmak Oyunda aktif olmak
Önceden oyun ve ekip tecrübesi olmak -
Ekip Puanı: 9.266
Ekibe alım kriterleri;
• En az %75 - 80 galibiyet oranına sahip olmak • Her gün aktif olmak ve savaşlara
mutlaka katılım sağlamak
• Acil olarak 4 kaliteli üye alımımız vardır. Ekibimiz kaliteli üyelerden oluşmaktadır şartları taşıyan üyeler bana özelden mesaj atabilirler. -
@umutserap kardeşim facebook ta bir çok osm ile ilgili grup var orada daha çok kişiye ulasabilirsin ekibine daha rahat üye bulabilirsin
-
Ekip Adı: Usta Yoda
Ekibi yeni kurduk, saygılı ve bilgi paylaşımına açık olan herkes gelebilir.
Makul seviyede aktif olmanız yeterlidir.
Bunların dışında başka bir kriterimiz yok.
Oyun içinden aratarak ekibe katılabilirsiniz. -
Ekip Puanı: 9.731
Ekibe alım kriterleri;
• En az %75 - 80 galibiyet oranına sahip olmak • Her gün aktif olmak ve savaşlara mutlaka katılım sağlamak
• Acil olarak 3 kaliteli üye alımımız vardır. Ekibimiz kaliteli üyelerden oluşmaktadır şartları taşıyan üyeler bana özelden mesaj atabilirler. -
YENİÇERİLER
EKIBIMIZE SAYGILI VE EFENDI DOSTLUGA ONEM VEREN KARDESLERIMI BEKLIYORUM BANA ULASABILIRSINIZ II GUNLER -
DİRİLİŞ 1071 EKİBİNE 2 KALİTELİ ÜYE ALIMI VARDIR
EKİBİMİZ DÜNYA STANDARTLARI LİGİNDEDİR
HEDEFİMİZ HER ZAMAN BÜYÜKTÜR KALİTELİ ÜYELERİMİZLE TÜM GAYRETİMİZLE İLK 100 ARASINA GİRİP ÜST SIRALARA TIRMANMAYI HEDEFLİYORUZ
ALIM ŞARTLARI;
EN AZ %75 GALİBİYET ORANINA SAHİP OLMAK OYUN TECRÜBESİ OLMAK VE SAVAŞLARA MUTLAKA KATILIM SAĞLAMAK ŞARTLARI TAŞIYAN ÜYELERİMİZİ BEKLERİZ BANA ÖZELDEN MESAJ ATMALARI YETERLİ OLACAKTIR -
EKİP ADI : AYYILDIZ TEAM
TAG : AYT
EKİP PUANI : 14.111AKTİF MÜCADELE EDEN HER ZAMAN DESTEK OLACAK TAKTİK VE BİLGİSİNE GÜVENENEN ARKADAŞLARI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ OYUN İÇERİSİN DE " Ömer Pltt " NİCKİME MESAJ ATMANIZ DAHİLİN DE HEMEN DÖNÜŞ YAPACAĞIM " BİZ BİR AİLEYİZ "
-
Ekip Adı: Usta Yoda
Aktif olarak klan savaşlarına katılacak, saygılı ve bilgi paylaşımına açık herkesi aramızda görmek isteriz.
Oyun içinden aratarak ekibe katılabilirsiniz ve ya bana yazabilirsiniz. "VanillaCloud" -
Galatasaray SK ekibine oyunda ve whatsapp grubunda aktif, savaş tecrübesi olan sağlam menajerler alınacaktır. Alımlar için oyundan mesaj ile ulaşabilirsiniz.
-
DİRİLİŞ 1071 ekibine 3 kaliteli üye alımı vardır ekibimiz çok aktif bir ekiptir her daim savaş yapılır hedefimiz her zaman büyüktür galibiyet oranı en az %75 olan her daim aktif ve savaşlara mutlaka katılım gösterecek üyeleri bekleriz bana özelden mesaj atmaları yeterli olacaktır
-
Ekibimiz yeni lakin biz yıllardır bu oyunu oynuyoruz profilimizde tecrubeyle sabittir aktif olarak oyuna giren savaşlara katılabilecek sıralaması en az 500 binde olan ve en az 2 yıldır bu oyunu oynayan arkadaşlarımızı ekibimize dahil etmek istiyoruz. Ekip ismi Meluk Empire iletişim için bana ulaşabilirsiniz.
-
@fatih_kekilli sizi oyunda tekrar görmek güzel başarılar dilerim.
-
@ayrinmenn Eyvallah kardeşim tesekkur ederim
-
Merhaba arkadaşlar. Ekibimize şu sıralar alım yapmaktayız.
- 4 Hesap toplamda en az 200 maç
- Whatsapp grubuna katılma
- Ekip içi uyum
- Ve en önemlisi savaşlara katılmak ve oyunda aktif olmak
Alım için ekibimizdeki Cityliner adlı menajerle iletişime geçebilirsiniz. İyi oyunlar