-
@muchadaw said in Analiza gry, treningu, silnika meczowego, sparingów, transferów itd.:
Widziałem też Battlepedie, nie znam angielskiego i korzystam z translate google
W cytowanym wątku z Battlepedią masz profesjonalnie przetłumaczoną Battlepedię na język polski .
-
@muchadaw
Bonus jest minimalny, ale jak już zauważyłeś pomaga zazwyczaj przy wyrównanych taktykach, przy pełnej dominacji nad przeciwnikiem tego nie zauważamy. -
To nie ja zauważyłem, to cytat jest @Dovco_HandF
Dzięki @Dovco_HandF Zaraz zerknę, nie dojrzałem tego.
-
tam jest chyba błąd
|- Przeciwnik -| -> |- Przeciwnik -| -> Nie dotyczy , powinno być też 7 dni, bo to by znaczyło że przeciwnicy mogą handlować ile chcą między sobą, ale przeciwnicy z ich perspektywy też są |- Sojusznik --| -> |- Sojusznik --| -> 7 dni. -
Jak już mecz się rozpocznie to mogę zabrać graczy na trening, czy czekać do końca meczu?
Jak już mecz się rozpocznie to mogę wypłacić ze skarbonki pieniądze i zrobić szkolenie, czy nie wypłacać bo odsetki nie zostaną naliczone?
-
@muchadaw
Musisz poczekać ze wszystkim do wyniku. -
zawsze w sparingach 4 zawodników dostawało trening a wczoraj w 2 drużynach po 3 tylko dostawało, w 3 drużynie normalnie 4 dostało, czym spowodowana ta zmiana?
-
@muchadaw
Tutaj raczej przyczyny losowe o tym zadecydowały. -
Na bitwy trzeba mieć 1 slot wolny, czy to są dodatkowe sloty?
-
@muchadaw
Trzeba mieć slot wolny. Mamy dostępne 4 sloty do gry. -
Jest gdzieś dostępny spis piłkarzy który są w grze?
-
@muchadaw
Ogólny spis piłkarzy chyba nie, ale są dostępne ligi oraz zespoły, a w nich można sprawdzić piłkarzy. -
"Może coś smarne poradnikowego jak uzbieram wiedzę i znajdę wenę, ale aż dziwne że gra ma 6 lat i brakuje czegoś takiego."
Na co tu komu poradnik
-
@huzar-shakir said in Analiza gry, treningu, silnika meczowego, sparingów, transferów itd.:
"Może coś smarne poradnikowego jak uzbieram wiedzę i znajdę wenę, ale aż dziwne że gra ma 6 lat i brakuje czegoś takiego."
Nie wiem skąd wziąłeś te 6 lat ? Ta gra ma raczej więcej niż 6 lat , np. ja gram tutaj od października 2011 ,a jest wielu takich którzy grają sporo dłużej niż ja. Swoją drogą nawet nie wiem kiedy dokładnie powstała ta gra, ale jakoś nigdy nie to specjalnie nie interesowało .
-
Są goście,którzy do tej pory z przerwami grają od 2004 roku.
-
Jak dobrze mi się wydaje to gra powstało jakoś po 2000 roku.
-
@byku-duma-warmii Gra powstała w 2001 roku
-
-
@huzar-shakir
Czyli dobrze myślałem.