Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Boss coin sorunu

Boss coin sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
5 Posts 3 Posters 319 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • RisingKingR Offline
    RisingKingR Offline
    RisingKing
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Mobilden ücretsiz video izleyenler bilir eskiden 3-3-3 şeklinde 9 tane veriyordu.Şimdi kaldırılmış gözüküyor 2-2-2 şeklinde 6 tane izleyebiliyoruz neden kısıldı yani azaldı lütfen eski haline bari gelsin zaten pc bilgisayar versiyonunda izleyemiyoruz lütfen iletin

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
    0
    • RisingKingR RisingKing

Mobilden ücretsiz video izleyenler bilir eskiden 3-3-3 şeklinde 9 tane veriyordu.Şimdi kaldırılmış gözüküyor 2-2-2 şeklinde 6 tane izleyebiliyoruz neden kısıldı yani azaldı lütfen eski haline bari gelsin zaten pc bilgisayar versiyonunda izleyemiyoruz lütfen iletin

RevengeisComingR Offline
      RevengeisComingR Offline
      RevengeisComing
      Turkish Users
      wrote on last edited by

@RisingKing Merhaba, iş kulübünde olan teklifler ve videolar OSM'nin iş ortaklarının sorumluluğu altındadır. Video ile kazanacağınız ödüllerde belli bir sınır vardır. Bu sınır ve zaman aralığı GB'nin takdirindedir. PC platformunda her zaman video olmuyor. Bu konu hakkındaki en son açıklama:

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/42807/10-gündür-çözülemeyen-problem/3

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

S 1 Reply Last reply
      0
      • RisingKingR Offline
        RisingKingR Offline
        RisingKing
        Turkish Users
        wrote on last edited by

Link açılmıyor hocam neden bilmiyorum ne yazıyor göremiyorum yazarsanız sevinirim gerçekten link açılmıyor anlamadım.Demek istediginizi anladım ama sizde mobilden ücretsiz videolar izlediyseniz fark etmişsinizdir normalde bir seferde tek seferde yani 9 tane boss coin kazanabiliyorken bu 6 ya düştü azaltmışlar keşke böyle olmasaydı

RevengeisComingR 1 Reply Last reply
        0
        • RisingKingR RisingKing

Link açılmıyor hocam neden bilmiyorum ne yazıyor göremiyorum yazarsanız sevinirim gerçekten link açılmıyor anlamadım.Demek istediginizi anladım ama sizde mobilden ücretsiz videolar izlediyseniz fark etmişsinizdir normalde bir seferde tek seferde yani 9 tane boss coin kazanabiliyorken bu 6 ya düştü azaltmışlar keşke böyle olmasaydı

RevengeisComingR Offline
          RevengeisComingR Offline
          RevengeisComing
          Turkish Users
          wrote on last edited by

@RisingKing
          alt metni

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply
          0
          • RevengeisComingR RevengeisComing

@RisingKing Merhaba, iş kulübünde olan teklifler ve videolar OSM'nin iş ortaklarının sorumluluğu altındadır. Video ile kazanacağınız ödüllerde belli bir sınır vardır. Bu sınır ve zaman aralığı GB'nin takdirindedir. PC platformunda her zaman video olmuyor. Bu konu hakkındaki en son açıklama:

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/42807/10-gündür-çözülemeyen-problem/3

S Offline
            S Offline
            sistematikci
            wrote on last edited by

@RevengeisComing said in Boss coin sorunu:

👍

1 Reply Last reply
            0
            Reply
            • Reply as topic
            Log in to reply
            • Oldest to Newest
            • Newest to Oldest
            • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
            • First post