Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. Rise of kingdoms.

Rise of kingdoms.

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 206 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • EspolitenE Offline
    EspolitenE Offline
    Espoliten
    Turkish Users
    wrote on last edited by

2 kat coins dönemi iş teklifleri kısmından "Rise of Kingdoms" kampanyasına katıldım ve oradan uygulama içi satın alma gerçekleştirdim. Fakat coins'ler hesabıma yüklenmedi. OSM destek ekibine ulaştığımda ise mesajlarımı dahi okumadan otomatik olarak aşağıdaki mesajı gönderdiler(Büyük ihtimalle buraya da aynısını yazacaklar). Daha sonrasında ise cevap dahi vermediler. İlerleme aşamasındaki iş teklifleri kısımda gözükmüyor dolayısıyla bunun benimle bir bağlantısı yok. Fakat yine de her ulaştığım yerden aynı mesajı almaya devam ettim. Beni doğrudan oyuna yönlendirdiler. Oyunla iletişim kurduğumda ise evet biz ödemenizi görüyoruz fakat bu sorun için OSM ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz şeklinde cevap aldım. Yani OSM beni Rise of kingdoms'a yönlendiriyor Rise of kingdoms ise OSM'ye yönlendiriyor. Dolayısıyla tamamen tıkanmış durumdayım. Gereken makbuzlar ve yazışmalar tarafımca OSM destek ekibine iletilmiştir.

*```
    Merhaba

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İş Kulübünde yer alan teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Teklifin durumunu kontrol etmek için teklif duvarının içerisinde alt tarafta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız. Eğer teklifin tamamlanmasının üzerinden çok zaman geçmiş ise teklifi yapan firma ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. (bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilmektedir)

Sir MehmetS 1 Reply Last reply
    0
    • EspolitenE Espoliten

2 kat coins dönemi iş teklifleri kısmından "Rise of Kingdoms" kampanyasına katıldım ve oradan uygulama içi satın alma gerçekleştirdim. Fakat coins'ler hesabıma yüklenmedi. OSM destek ekibine ulaştığımda ise mesajlarımı dahi okumadan otomatik olarak aşağıdaki mesajı gönderdiler(Büyük ihtimalle buraya da aynısını yazacaklar). Daha sonrasında ise cevap dahi vermediler. İlerleme aşamasındaki iş teklifleri kısımda gözükmüyor dolayısıyla bunun benimle bir bağlantısı yok. Fakat yine de her ulaştığım yerden aynı mesajı almaya devam ettim. Beni doğrudan oyuna yönlendirdiler. Oyunla iletişim kurduğumda ise evet biz ödemenizi görüyoruz fakat bu sorun için OSM ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz şeklinde cevap aldım. Yani OSM beni Rise of kingdoms'a yönlendiriyor Rise of kingdoms ise OSM'ye yönlendiriyor. Dolayısıyla tamamen tıkanmış durumdayım. Gereken makbuzlar ve yazışmalar tarafımca OSM destek ekibine iletilmiştir.

*```
      Merhaba

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

İş Kulübünde yer alan teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Teklifin durumunu kontrol etmek için teklif duvarının içerisinde alt tarafta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız. Eğer teklifin tamamlanmasının üzerinden çok zaman geçmiş ise teklifi yapan firma ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. (bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilmektedir)

Sir MehmetS Offline
      Sir MehmetS Offline
      Sir Mehmet
      wrote on last edited by

@Espoliten

Merhaba, ulaşmanız gereken yer Rise of Kingdoms oyunu değil, size bu teklifi sunan sponsordur. Tapjoy, IronSource, Fyber. Görevi hangi sponsor aracılığıyla yaptıysanız o sponsora ulaşmanız gerekiyor.

İyi oyunlar.

SFpv3.gif

1 Reply Last reply
      0
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes

• Login

• Login or register to search.