Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
-
@Dino-Ligenza
Świetna grafika, widać że znasz się na rzeczy -
Dziękuję Wszystkim za komplementy i pozytywny odbiór mojej "sztuki" Dlatego warto pomagać, dobre słowo cenniejsze niż złoto
-
Megaaa!!!
-
Jakaś zabawa w typer, kto w ostatnim czasie wyrósł na kozaka?:)
-
@Dino-Ligenza Współpraca z takim profesjonalistą, to czysta przyjemność
-
@Łysy-Bolcownik Ciekawy pomysł
-
@Dino-Ligenza świetne logo, brawo
-
Potwierdzam
-
Potwierdzam
-
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
"Menadżerowie pozostali, zakwalifikowani do 1 rundy proszeni są na razie o wstrzymanie się z potwierdzeniem swojego udziału w turnieju. Dla nich będzie osobny komunikat.." wiadomo kiedy to będzie mniej więcej? I czy podobnie jak teraz potwierdzenie odbędzie sie poprzez wpis Potwierdzam na forum. Pzdr
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
Jeszcze się zastanawiam po sprawdzeniu rozegranych meczy i mi tez brakuje kilku na glownym slocie. Mam łącznie dużo rozegranych spotkań. Podobma ilość na kazdym ze slotów, może dlatego? Albo o mnie zapomniano?
Proszę o odpowiedź
Dzięki, Pzdr@Maziu90 nie spamujemy w "Zapisach" To jest wątek do dyskusji. Informacja do uczestników 1 rundy będzie po zapisach, tuż przed startem eliminacji. Spokojnie. Na razie zajmujemy się eliminacjami, a to znaczy, że poza wymienionymi graczami z prośbą o potwierdzenie nikt inny nie zagra w sierpniu w MP 2020. Jutro koniec dopiero zapisów, ale my już działamy do przodu, żeby obsuwy nie było. Jest wielu chętnych i dochodzi nam jedna runda więcej w stosunku do poprzedniego roku. OK?
-
@Dovco_HandF Dzięki Wielkie za informację. Jestem tu nowy no i popelniam bledy z nie wiedzy no i bardzo zależy mi na tych mistrzostwach. Juz wszystko jasne.
Pzdr -
@Maziu90 Kto pyta, nie błądzi - tylko trzeba pytać w odpowiednim miejscu, żeby bałaganu nie narobić
-
@Dovco_HandF Postaram sie bardziej ogarniać
-
Potwierdzam
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
@jepsztel
27 menadżerów z OSM ze stażem gry poniżej 300 meczów na najbardziej aktywnym z profili klubowych, proszeni są w tym wątku.Ty raczej masz ponad 300 więc nie musisz potwierdzać
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
@daroo933 Łukasz się po prostu zapisał na mistrzostwa
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
@Mati-Colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
@daroo933 Łukasz się po prostu zapisał na mistrzostwa
Haha no fakt Chyba mnie trzyma od wczoraj jeszcze mój błąd
-
Budyn184 potwierdzam udział
-
This post is deleted!
-
Potwierdzam Picia2407
-
@Marcin-Rysiok said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Rycharrd to nie jest wątek do zapisów , tylko do dyskusji . Poza tym , zgodnie z Regulaminem każdy może zapisać tylko siebie , chyba że Marcin-Rysik i Rycharrd to jedna i ta sama osoba , a wtedy zostaniesz dokładnie ''przetrzepany'' czy nie masz przypadkiem multikonta