Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020
-
-
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
powinny być zorganizowane eliminacje d pierwszej rundy MP, wtedy mieli byśmy pewność, ze taki zawodnik dogra do końca rozgrywki.
Jest taki pomysł wśród Organizatorów, żeby "pierwszoroczniakom" zorganizować eliminacje. Czekamy do końca zapisów, ale jak będzie widać, że przekroczyliśmy 120 zapisanych osób to eliminacje będą na pewno w X jubileuszowej edycji MP OSM. Zawsze jesteśmy otwarci na głos użytkowników OSM, jeśli tylko jest to głos rozsądny, wnoszący powiew świeżości i kreatywności .
mądrze i rozsądnie, zdaję sobie sprawę że praca moderatorów nie jest prosta, a póki co przynosi nam same fajne i ciekawe turnieje w których bierze udział mnóstwo graczy więc jak tylko będę umiał służę głosem rozsądku
-
@Dino-Ligenza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
Re-we-la-cyjne logo na X lecie indywidualnych MP OSM
DZIĘKUJEMY @Dino-Ligenza -
@Dovco_HandF said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
powinny być zorganizowane eliminacje d pierwszej rundy MP, wtedy mieli byśmy pewność, ze taki zawodnik dogra do końca rozgrywki.
Jest taki pomysł wśród Organizatorów, żeby "pierwszoroczniakom" zorganizować eliminacje. Czekamy do końca zapisów, ale jak będzie widać, że przekroczyliśmy 120 zapisanych osób to eliminacje będą na pewno w X jubileuszowej edycji MP OSM. Zawsze jesteśmy otwarci na głos użytkowników OSM, jeśli tylko jest to głos rozsądny, wnoszący powiew świeżości i kreatywności .
Ze swojej strony chciałbym dodać , że dla zwycięzcy " ogórkowych eliminacji" przewidziana jest unikalna nagroda , której posiadaniem może poszczycić się naprawdę niewielu menadżerów - czyli tzw. " Złoty Ogórek OSM " :
Trzymam kciuki za wszystkich ogórasów
-
Poza powyższą nagrodą jest do zdobycia całkiem nowa nagroda dla zdobywcy największej ilości punktów menadżerskich w lidze :
Czasami zdarza się ,że pomimo walki do końca ,ale przez pecha lub inne niesprzyjające okoliczności nie udaje się wygrać albo osiągnąć celu . Dla takich pechowców jest nagroda pocieszenia :
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020:
@Cezarro humor jak zawsze się ciebie trzyma Dzięki przynajmniej załapie się na jakąś nagrodę
Raczej się nie załapiesz , ponieważ są to nagrody przewidziane tylko dla ogórasów, a Ciebie raczej trudno do nich zaliczyć
-
-
@Dino-Ligenza
Świetna grafika, widać że znasz się na rzeczy -
Dziękuję Wszystkim za komplementy i pozytywny odbiór mojej "sztuki" Dlatego warto pomagać, dobre słowo cenniejsze niż złoto
-
Megaaa!!!
-
Jakaś zabawa w typer, kto w ostatnim czasie wyrósł na kozaka?:)
-
@Dino-Ligenza Współpraca z takim profesjonalistą, to czysta przyjemność
-
@Łysy-Bolcownik Ciekawy pomysł
-
@Dino-Ligenza świetne logo, brawo
-
Potwierdzam
-
Potwierdzam
-
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
"Menadżerowie pozostali, zakwalifikowani do 1 rundy proszeni są na razie o wstrzymanie się z potwierdzeniem swojego udziału w turnieju. Dla nich będzie osobny komunikat.." wiadomo kiedy to będzie mniej więcej? I czy podobnie jak teraz potwierdzenie odbędzie sie poprzez wpis Potwierdzam na forum. Pzdr
@Maziu90 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2020-Zapisy:
Jeszcze się zastanawiam po sprawdzeniu rozegranych meczy i mi tez brakuje kilku na glownym slocie. Mam łącznie dużo rozegranych spotkań. Podobma ilość na kazdym ze slotów, może dlatego? Albo o mnie zapomniano?
Proszę o odpowiedź
Dzięki, Pzdr@Maziu90 nie spamujemy w "Zapisach" To jest wątek do dyskusji. Informacja do uczestników 1 rundy będzie po zapisach, tuż przed startem eliminacji. Spokojnie. Na razie zajmujemy się eliminacjami, a to znaczy, że poza wymienionymi graczami z prośbą o potwierdzenie nikt inny nie zagra w sierpniu w MP 2020. Jutro koniec dopiero zapisów, ale my już działamy do przodu, żeby obsuwy nie było. Jest wielu chętnych i dochodzi nam jedna runda więcej w stosunku do poprzedniego roku. OK?
-
@Dovco_HandF Dzięki Wielkie za informację. Jestem tu nowy no i popelniam bledy z nie wiedzy no i bardzo zależy mi na tych mistrzostwach. Juz wszystko jasne.
Pzdr -
@Maziu90 Kto pyta, nie błądzi - tylko trzeba pytać w odpowiednim miejscu, żeby bałaganu nie narobić