[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
@Stefan-Joptwojmać Najlepiej chyba będzie od 2 rundy podawać od po 17 kolejce (wliczając w to 2 rundy pucharu). Chyba to po 15 kolejce jest mylące trochę
@pimus1910 @Michal_ACM - nie kupujcie dziś i jutro zawodnika, dopiero pojutrze - po symulacji 17 kolejki jak na załączonym obrazku wyżej (kryminalksg już powiadomiony na czacie OSM). -
@Dovco_HandF
Ja kupiłem dopiero 3 -
@pimus1910 Czaisz się na jakiegoś wypasionego asiora na drugą część sezonu?
-
@Dovco_HandF
Ciułam grosik do grosika liczę ponadto na dobrą sprzedaż i konkretne wzmocnienia -
-
@Stefan-Joptwojmać To była kolejka wyjazdowych zwycięstw .
-
U mnie Reca karnego nie strzelił, tak mało brakowało.
Co z karą dla mihau, zgadzacie się zawiesić?
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne. Punkt niby jasny, ale pomylić się w interpretacji zawsze można. Zawieszamy. Co ma wisieć - nie utonie .
-
@Stefan-Joptwojmać Można zawiesić.
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays @sniki26 @mihau1878
Tak więc karę zawieszamy do otwarcia okienka transferowego. Zawodnik do tego czasu nie może być trenowany ani wystawiany do 18 meczowej. W rundzie rewanżowej mihau1878 będzie mógł pozyskać już tylko jednego zawodnika.
-
Tak. Zrobiłem to w ćwierćfinale PP - pierwsze zwycięstwo nad mihau w mojej historii:)
-
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
-
@mihau1878 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać Gratuliję
Tak jak zobaczyłem wyniki to pomyślałem sobie, że dostanę borynosa, wcześniej sniki teraz mihau:)
-
-
@AC-Bubol Każda grupa ma swojego przedstawiciela w półfinale. Super! :clap_tone2:
-
Po dzisiejszej symulacji otwieramy okienko transferowe i każdy może zakupić 2 dodatkowych grajków z jednym wyjątkiem, zawodnik mihau będzie już do dyspozycji i pozostał mu już tylko jeden transfer. Udanych łowów!
-
Czarna kolejka dla SL..
-
@Stefan-Joptwojmać Na półmetku udało mi się utrzymać lidera dla PE, ale @sniki26 jest tuż tuż, zwycięstwo i remis za mną .
-