ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
bitti abi sivil askerlik kötü gidiyor ama
-
@osmancandar silahli askerliğini bitirdiğini biliyorum. Geç de olsa gözün aydın, hayrlı olsun. Şimdi sivil askerliktesin
-
aynen abi sivili daha zormuş abi abi senin meslek ne ? döşemecimiydin ?
-
@osmancandar Hayırlı olsun kardeşim askerliği bitirmisin asıl askerlik şimdi başlıyor.
-
aynen abi
-
@osmancandar serbest meslek. Her türlü işi yaptım. Hala da yapiyorum. Yeri geldi makam sahibi oldum yeri geldi 1 dk bile düşünmeden o makamdan ayrildim. Benim için ilk planda hep huzur oldu. Eğer ki iş ortamında huzur kalmadıysa arkama bile bakmadim. Tabi bu herkes de farklılık gösterir. Benim de o konuda karakterim öyle
-
Cümleten Hayırlı Geceler Arkadaşlar.
-
@osmancandar futbolu severim. Gençliğimde amatör kuluplerde futbol oynadim. Kısa bi dönem (TFF Antrenörlük diplomam var) x kulüpte alt yapı sorumlusu ve u14 ve u13 antrenörlüğü tecrübem oldu.
-
Cümleten hayırlı cumalar, şimdiden herkese iyi hafta sonları.
-
-
@osmancandar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
iyi akşamlar cümleten allah sıkıntılı mahlukatlardan uzak tutsun hepimizi
Başkan görev gidince rahat rahat konuşabiliyosun sanırım
-
Cümleten Günaydın Hayırlı Sabahlar.
-
Hayırlı Günler Arkadaşlar
-
İyi günler, iyi haftasonları...
-
@ayrın-men kendini sıkıntılı bir mahlukattanmı sayıyorsun
-
Cümleten İyi Günler Arkadaşlar Nasılsınız? Bugün Burası Çok Sessiz.
-
Iyi gunler denk gelmistir abbbiii birazdan canlanır buralar
-
inşallah kardeşim
-
@osmancandar Eğer öyle bir durum olsaydı
Bu şekilde konuşmazdim emin olYetki olmayınca maske düşmüş onu anlatmaya çalıştım.
Yorumlarımı eksiye çeken arkadaşların hepsine teşekkürü borç bilirim -
Nasıl konuşabilirdin ? İnsanda bir yaratık bir canlı biliyorsun sadece sıkıntılı kelimesini üzerine alınman yeterli görevde olup olmamamla nasıl bir bağlantı kurabildin algılayamadım önceki 4 hesabınıda banlamadım ama şuan görevde olsam kimseye bırakmaz direk hakkını ben verirdim çünkü sen bundan anlıyorsun hiç bi amacı olmayan burda gelip boş işler yapmayı kendine görev edinmiş birisin şüphesiz yüzde 75 80 oranında görüş böyle