ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
Selamun Aleykum, hayirli geceler dilerim.
 - 
İyi akşamlar
 - 
Herkese selamlar.
 - 
@neftimur Aleyküm Selamm...
 - 
@neftimur Aleyküm Selamm...
This post is deleted! - 
Selamın aleyküm çok sakin mis buralar
 - 
Selamın aleyküm çok sakin mis buralar
İyi akşamlar herkese
 - 
This post is deleted!
 - 
Selâmün aleyküm Herkeze Hayırlı Geceler
 - 
Günaydın
 - 
Selâmün aleyküm Herkeze
 - 
yıllar
 - 

- 
@haluk106 size bi sorum var eski hesabima giremiyorum galiba yanlişlikla giriş şeyini yani facebook ve gmaili kaldirdik nasil tekrar girebilirim form yardimci ol ingilizce deniyo sürekli olmuyo hesabim yunuscin9
 - 
@haluk106 size bi sorum var eski hesabima giremiyorum galiba yanlişlikla giriş şeyini yani facebook ve gmaili kaldirdik nasil tekrar girebilirim form yardimci ol ingilizce deniyo sürekli olmuyo hesabim yunuscin9
@yunuscin52 Merhaba, sorularınızı Destek bölümünden başlık açarak sorabilirsiniz, buradan herhangi bir yardım alamayacaksınız.
 - 
@yunuscin52 ben 2009 da üye oldum yıllar sonra facebook üzerinden giriş yaptım oyun çok değişmiş
 - 
This post is deleted!
 - 
@yunuscin52 ben 2009 da üye oldum yıllar sonra facebook üzerinden giriş yaptım oyun çok değişmiş
Hayırlı cumalar herkese
 - 
@haluk106 değişiklikler olsa da oyun her gün daha da geriye gitti. savaş muhabbeti olmasa oyuncu kalmaz osmde
 - 
@haluk106 değişiklikler olsa da oyun her gün daha da geriye gitti. savaş muhabbeti olmasa oyuncu kalmaz osmde
İyi geceler