ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@Kissofh3ll1903 ücretli değil yeni sürümde profil değiştirmek için önceden bir kereye mahsus coins almanız gerekti.Lakin şimdi değişebildiyseniz demek forumlarla beraber bu problem düzeltilmiş
-
@SEXAFONN yahu burda herşey tesadüfi mi yani bişey soruyoruz kesin bi cevabı yok maçlar neden geç oynanıyo server yoğunluğu deniyor. sonra diyoruz ki bu menajer puanları neye göre hesaplanıyor bi katsayısı yok mu hesaplama tablosu yok mu yine cevap yok. avatar soruyoruz olmuyodu ama olmuşsa problem düzelmiştir deniliyo para versek coins alsak olcak mı olmıycak mı belli değil diyorum ki face adresimle üye oldum şifremi bilmiyorum ama kurtaramıyor hiçbir konuda çözüm yok bu nası iş şimdi bunları söledim ya gelir biri de banlar beni
-
@Kissofh3ll1903 gerekli ciddi gördüğünüz hataları bence daha yetkili mertebelere bildirin örneğim cm lere stafflara veya adminlere ingilizce mesaj atarak, illa ki aynı hataları yaşayan başka menajerler mevcuttur.
-
@mrtgll33 hocam ingilizce iletişim kuracaksak türk gm ve modlara neden gerek var o zaman
-
@Kissofh3ll1903 demek istediğim modların yetkisi dışında olan durumlar olabilir.
-
@mrtgll33 yöneticiler de müdahil olabilir ama olmuyorlar
-
@Kissofh3ll1903 Özel mesaj yolu ile ısrarcı olunuz bence
-
@mrtgll33 hayır bi de huy edinmişler hoşlarına gitmeyen hakaret içermeyen mesajları silip banlıyolar bi açıklama olmadan
-
@Kissofh3ll1903 şimdi o konuda birşey diyemem çünkü başıma gelmedi, zaten ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum ben modların. ama bazen yoğunluk veya iletişim kopukluğu ister istemez oluyor.
-
Merhaba kardeşim eğer bir sorunun cevabını burada bulamadıysan bize mail yoluyla ulaş:TR.support@onlinesoccermanager.com Oradada bulamazsan özelden sorunu sor.Seninle özel olarak ilgileniriz.Sorunun cevabı peşinde uğraşmak yerine buralarda yönetimi eleştirmen sana bir şey kazandırmayacaktır.
-
@F.S.M.0.13 alıştım sayılır ben
-
@F.S.M.0.13 bu gidişle buralar böyle kalır