ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Arkadaşlar merhaba iki sorum olacaktı
- 2.bir OSM hesabı açmam yasak mı yoksa açabilir miyim. Taktik denemek için yedek OSM hesabı açmayı düşünüyorum.
- Her girdiğim ligde 2-3 menajer aktif oluyor ve çok sıkıcı bir lig geçiriyorum. Aktif oyuncularla ligde oynamak için menajer madalyalarımın yüksek mi olması gerek yoksa lig seçim yaparken belli dikkat etmem gereken şeyler var mı?
Cevaplarsanız memnun olurum, iyi akşamlar
-
merhaba dostum, ikinci bir osm hesabın olması kurallara aykırı. tespit edildiğinde iki hesabını birden kaybedebilirsin.
lig seçerken, bunu web browser (telefon ya da bilgisayar) aracılığı ile yaparsan, ilk takım seçtiğinde önerdiği lig böyle gözüküyorken
En sağdaki "standart görünüm" kısmının tikini açarak, aktif diğer kurulu ligleri listeleyip, kontrol edip takım seçebilirsin:
-
hayırlı olsun
-
İyi akşamlar dilerim tanıyana,tanımayana,hatırlayana..
Çok uzun yıllar oynadım oyunu dönüp geçmişe bakıyorum da az zaman geçirmedik şu ekran karşısında(uyumuyorduk bile)
Gerek forum yöneticiliği gerekse staff olarak bir süre çalışmış bulundum.
Olurda hatırlayan olursa mesaj olarak geri dönüş yapabilir -
@ısaac-cuenca İyi akşamlar
-
@ısaac-cuenca ben hatırlıyorum ustam bende yıllarca oynadığım bu oyunu güzel ortamı yıllar sonra yeni hesapla tekrar katılmış bulunmaktayım. eski nick cassano90 ne güzel günlerdi
-
@ısaac-cuenca merhabalar hocam isminiz yabancı gelmedi fakat tanımıyorum sizi, ben de oyuna başlayalı neredeyse 10 yıl oldu ama sizin kadar eski değilimdir belki fakat böyle veteranları görmek güzel hissettiriyor, yeni oyuncularla konuşmak gerçekten hayal kırıklığı o kadar toksik insan var ki çoğu da 10-16 yaş aralığınaki kardeşlerimiz, gerçekten çok üzülüyorum açıkçası.. Oyunun eski ortamını çok arıyorum hatta kaç kere kızıp bıraktım ama tekrar dönüyorum bir süre sonra bi garip bağımlılık bizimkisi de işte, oyun ne kadar eski tadını vermese de her güncellemede saçmalasalarda oynuyoruz bi şekide, hani bir söz vardır 'eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldi' diye belki de eskiden güzeldi simdi bize böyle geliyordur, gerçekten dolmuştum bu konuda yazmak iyi geldi rahatsızlık verdiysem özür dilerim, hiç sanmıyorum ama eski günlerdeki gibi oynadığımız günlere dönmek dileğiyle iyi akşamlar..
-
@eroldortkol said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
'eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldi'
-
@ısaac-cuenca said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
İyi akşamlar dilerim tanıyana,tanımayana,hatırlayana..
Çok uzun yıllar oynadım oyunu dönüp geçmişe bakıyorum da az zaman geçirmedik şu ekran karşısında(uyumuyorduk bile)
Gerek forum yöneticiliği gerekse staff olarak bir süre çalışmış bulundum.
Olurda hatırlayan olursa mesaj olarak geri dönüş2014 dünya kupası zamanları şu forumlar o kadar güzeldi ki bir sürü insan forum cezası yemişti o zaman maçlardan çıkan tartışmalar yüzünden o kadar fazla muhabbet dönüyordu
-
@Jefferson-Keane 2014'de varmıydı OSM?
-
sersefil i hatırlıyor musunuz?
-
29.04.2009 üyelik tarihim eski günler güzeldi selam olsun tüm kardeşlere.
-
Selam arkadaslar bnm bulundugum turkiye liginde bosta takimlar var gelip o takimlara alinda lige biraz hava degisikligi gelsin iyi oyunlar
-
@Hale_busra_18 Lige alım başlığından daha hızlı sonuç alabilirsiniz
-
Hayırlı günler herkese
-
@Samir-Orucov Hayırlı günler
-
Selam arkdslar blndgm lige gelsenize bostaki takimlara secinde transfer pazari senlensin lige renk katalim iyi oyunlar ###
-
@Aleyna_angel_1907 Lige alım başlığını kullanabilirsiniz.