ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
arkadaşlar akşamlar İyi
-
Klavye mi sorunlu diyecektim sırayı yanlış yazıyor ya
-
@unfirstted 120 saniye kuralı da güzel olmuş forum atakcılarını engellemek için. Eskiden baya vardı post kasanlar
-
@aymakmm Ben eski forumu özlüyorum orası daha detaylıydı hatta sadece forum değil oyun eskisi gibi olsa şimdi dönerim premium bilet mi dersin yeşil bilet mi şu iki liralık şimdi 7000e yakın coins kasada duruyor ne işe yarıyor onu da bilmiyorum
-
@unfirstted said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@unfirstted 120 saniye kuralı da güzel olmuş forum atakcılarını engellemek için. Eskiden baya vardı post kasanlar
O kural yeni ileti atan kullanıcılarda belirli bir iletiden sonra süre yok
İyi akşamlar bu arada :hand_splayed:
-
@sosyokrat Valla kanka napalım hafta sonunu değerlendiriyoruz Oyun bu aralar istatistiklere bakmıyor Akhisar misali gelip atıyor rakiplerim hep
@ofmanager_ Takip ediyorum ligleri çoğu ligde çekişme var ama daha çok var bu ligde ilk 5 e girip üst tura çıksanız yeter burda edindiğiniz tecrübeyle diğer grupta daha iyi olacağınıza eminim
-
@ofmanager_ finalde 5 olsun yeter, G grubunda alıp giden var istikrarlı bir arkadaş galiba brazilyalı umarım bizden biri kazanır :flag_tr:
-
@ofmanager_ Bu sene ilk İFT 2018, yarıyolda bırakmıcak bikaç kişi bulursam vaktim de olursa isteğe bağlı 1-2 kişiyle yapılacak iş değil yoruyor çok yük biniyor