Ekiple İlgili Sohbet
-
@F.S.M.0.13 Cansın.
-
3-17
-
@Sultangazililer1 dostluk kazansın
-
Beyler Bi ekip açtım yani bilgim olsada fazla bilgim yok Bana ekip savaşları nasıl yapılır amacı ne bunları söylermisiniz? Şimdiden teşekkürler
-
@TuRkAsKeri75 Savaşlar genel olarak 4x4 yada 5x5 yapılıyor.Ekibe extra bir şeyler katmaz savaş yapmak...Ama diğer ekiplere karşı savaşıp yenerseniz ekipsel anlamda bir prestij kazanmış olursunuz...Başka da bi amacı bulunmaz...
Ekip yöneticisi olarak önce sizle savaşacak yerli yada yabancı bir rakip ekip bulup, şartlar konusunda anlaşman gerekiyor (Mesela; antrenman Kampı kapalı mı olacak, açıkmı? Başka konularda da anlaşma yapabilirsiniz).Rakip ekibi bulup savaşı 4x4 yada 5x5 formatındamı olacağına karar verdikten sonra; eğer 4x4 formatında anlaştıysanız her iki ekipten dörder menajer 8 takımlı (Azerbaycan ligi gibi) bir lige girersiniz. ..Savaşı kim önde götürüyor yada kimin kazandığını öğrenmek için de 4x4 savaş hesaplama çizelgesini temin etmeniz gerekiyor.Temin ettikten sonra lig tablosundaki verileri istenilen şekilde bu tabloya işlemeniz gerekiyor....Doğru işlendiğinde tablo size 22 hafta sonunda kazanan ekibi gösterecektir....
Savaş kazanmanız içinde aktif, transferde çok aktif sağlam, kendinizle beraber 4 menajere ihtiyacınız var...Ekstra olarak savaş stratejisi yapabileceğiniz, taktiklerinizi konuşabileceğiniz, savaşın değerlendirmesini yapabileceğiniz bir gruba, bir platforma ihtiyacınız var...İlk Dikkat edeceğiniz husus savaşa sağlam, güvendiğiniz menajerlerle katılmak olmalıdır...Ekip kadronuz gerekli özeni ve aktifliği göstermezse mağlubiyet kaçınılmaz olacaktır...
Ekibinize başarılar dileyerek, yeni ekibiniz hayırlı olsun diyorum.
-
İlk olarak çok teşekkür ediyorum.Fakat kimin kazandığını nasıl belirleyeceğimizi anlayamadım.Çizelgeyi nasıl yapıcaz yani kimin kazanıldığını nasıl anlıyoruz.Anlatırsan sevinirim.
-
@TuRkAsKeri75 Savaş Ansiklopedisi başlığında 4x4/5x5 savaş çizelgeleri mevcut.Ordan temin edebilirsin.
-
Sağolasın.
-
OSmanLI ToruNlarI ekibi aktif hale gelmiştir. Savaşmak için ekip aranır.
-
@TuRkAsKeri75 Savaş için 3.seviyeye gelmeniz gerekmektedir.
-
@TuRkAsKeri75 Seviye 3 olmanız için ekibiniz 1 ayı doldurması gerekiyor.
Ayrıca forumlarda ekiple ilgili konuları okumanan gerekli sana yardımı olucaktır o konuların tekrar hayırlı olsun ekibiniz umarım kalıcı olursunuz -
-
@__iMpArAtoR____ Polonya ekibi size diş geçiremez
-
@F.S.M.0.13 Ekiplerimiz uğramıyor buraya