Rekordy i Sukcesy
-
@kuba-fala Kiedyś, na beta serwerach nowego silnika, pamiętam, że wynik było z dwójką z przodu. Nie pamiętam dokładnie ile, ale wiem, że takowy był.
-
@kondziowa1 Wtedy to był ubaw Xd
-
@kondziowa1 Tam w ogóle były hokejowe wyniki .
Któryś zespół na pewno strzelił tam 16 goli w jednym meczu. Pamietam tego screena z ligi angielskiej -
@Michal_ACM !!6-0 było kiedyś w oddaniu jak arabusy bitewkę grały.
-
Jednego dnia, konkretnie dziś pobiłem swoje dwa rekordy: najwyższa wygrana z żywym graczem i najwyższa przegrana z botem.
Najwyższa moja wygrana w lidze arabskiej, w dodatku w finale pucharu, pomimo czerwonej kartki:
A poniżej najwyższa moja przegrana, również po czerwonej kartce, w Lidze Nostalgii:
Te dwa mecze niech będą dowodem na to jak nieobliczalny potrafi być silnik gry w OSM . -
@Dovco_HandF widać ,lepiej bot bez Sochaczewa sobie radzi.Dobrze,że mam go z bańki.
-
@huzar-shakir Ja też mam za sobą
-
@Dovco_HandF Brawo za wynik Ja już nie pamiętam kiedy wgl ostatnio przegrałem z botem
Moja największe wgl porażki chyba to 4-1 i 3-0 przynajmniej większych nie pamiętam -
@Dovco_HandF jakos z poczatkiem meczu musiales to czerwo dostac ?
-
@maloba W 10' czerwo a potem 5 bramek przy niespotykanej 62% skuteczności bota Pierwszy raz widzę taki mecz i to u mnie w dodatku! Chyba grał idź na całość przy moim normalnym stylu gry.
-
@sniki26 Normalny skład, taksa i ustawienie te same, co w rekordowo wygranym meczu 9:0. Chcesz screen składu?
-
@sniki26 Już od jakiegoś czasu miałem informacje od różnych graczy o wzrastającej sile botów. I myślę, że nadchodzi czas, że nie będzie można boty lekceważyć, szczególnie jak będą występować w roli gospodarza, przy czerwie żywego gracza.
-
Monety znaczą teraz dużo ale ja na przykład w zwykłych nie używam scouta i obozów, mam 6 tysi pkt ale to i tak mało... Lepiej w zwykłych ligach grać bez monet, dużo się wydaje a tylko biorą hajs za rzeczy które są strasznie drogie jak np. Scout... Dawniejsze bilety były lepsze, od początku się wiedziało co się bedzie miało
-
@Dovco_HandF Niezle tak to prawda komp ma coraz wiecej do powiedzenia . Mi moze nie tyle porazki co bardzo czesto remisy na wyjezdzie sie trafiaja i slabe statystyki zawsze w takich sytuacjach .