Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir
Ja zawsze tak mówiłem jednak w tym roku-mówię otwarcie i bez zbędnej kurtuazji-finał to cel minimum jaki sobie stawiamy -
@pimus1910 Tak naprawdę na nic się nie nastawiam.Będzie co będzie.Najwyżej nasi potencjalni rywale będą nas tłuc
-
@huzar-shakir
Może być i tak ale ja myślę,że będziecie wysoko -
@pimus1910 said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir
Ja zawsze tak mówiłem jednak w tym roku-mówię otwarcie i bez zbędnej kurtuazji-finał to cel minimum jaki sobie stawiamyW ostatnich ligach osiągnąłeś bardzo wysoką formę, jak szczęście będzie Ci sprzyjać to masz duże szansę na pudło.. a które miejsce? Zobaczymy na koniec
-
@Stefan-Joptwojmać
A tam formę,szczęście mi sprzyja zaraz mnie pewnie dogonisz w Anglii -
@pimus1910
strzałów oddać w meczu , chyba jakiś trening strzelecki zrobili sobie Twoi zawodnicy -
@pimus1910 mehmedi nie logował się od ponad tygodnia, też z nim wygrałem na wyjeździe 6:1 mimo słabszej kadry. Komputer powrzucał słabych graczy w puste miejsca wyjściowego składu (gracz ze skillem 60 nawet się trafił). Szkoda że odpuścił bo cały czas tak jak mówisz był w czołówce. Tak czy inaczej staty eleganckie, 27 strzałów i 7:0 na wyjeździe mimo czerwa robi wrażenie Gratulacje Dziś gramy mecz przeciwko sobie u Ciebie, nie będę miał lekko ale postaram się wywieźć chociaż remis
-
Ja też chciałbym się pochwalić swoim pierwszym zwycięstwem przeciwko zgrupowaniu na wyjeździe. Niedawno zacząłem swoją przygodę z OSM, dlatego dla mnie to sukces i postanowiłem się nim pochwalić skoro temat jest do tego typu wpisów.
-
@maloba Tak czy inaczej widać że masz pojęcie o grze. Widzę natomiast że nie grasz w żadnej grupie, może chciałbyś dołączyć do AG? Co prawda ja o tym nie decyduję, ale podejrzewam że @Marcin6578 chętnie wysłałby Ci zaproszenie bo ostatnio odpadł jeden nieaktywny gracz.