Rekordy i Sukcesy
-
W sprawie dodania bitw „Polskich” Pomyliłem się i rzecz jasna chodziło o @Wojtyn84 , Wybacz.
Dziękuje Ci w imieniu całej społeczności za uchylenie rąbka tajemnicy w postaci listy „Wojtyna” -
@Dino-Ligenza ciekawy pomysł powstał w Twojej głowie (i pewnie w jeszcze innej, o której nie wiem) i w zasadzie to wszyscy powinniśmy Ci podziękować, że poświęciłeś swój czas na relację z bitwy, a więc także ja daję Ci okejkę;) Szybka bitwa pomiędzy polskimi topowymi grupami zasługuje na uwagę i mam nadzieję, że będzie ich coraz więcej. Drużynie PAM mogę jedynie pogratulować zwycięstwa w tej zaciętej bitwie, choć nie ukrywam, że liczę na szansę rewanżu. Może warto byłoby śledzić też takie bitwy pomiędzy innymi polskimi grupami, które nie należą jeszcze do TOP100 światowego rankingu? Tutaj potrzebna byłaby informacja od kogoś z takich grup, które na siebie trafią. Liczę, że nowy wątek niebawem doczeka się kolejnej relacji.
-
Nie rozumiem tego ataku na @Dino-Ligenza. Chłopak się stara, robi mega robotę na forum, a także prywatnie dla kilku grup(grafiki, koszulki etc.), a wy go atakujecie za wrzucenie informacji o "polskim pojedynku" w bitwie? Kiedy HPL wygrywała bitwę z Polish Legends, @Dino-Ligenza nie był jeszcze administratorem na forum, dopiero wkraczał w świat polskiego OSMa. Od kiedy objął funkcję moderatora, tworzy mega atmosferę na forum i myślę, że nikt temu nie zaprzeczy, bez względu na reprezentowaną grupę. @Dino-Ligenza trzymaj tak dalej, robisz mega robotę na forum i oby tak dalej!
-
@damian_skinek Nikt tego nie neguje bo @Dino-Ligenza doskonale wie jakie zdanie mam o nim. Dla mnie to niesamowity gość. Nie ma sensu dalej ciągnąć tego wyluzujmy Panowie
-
Mam i ja swój, jak i zapewne krajowy rekord.Liczba męczy bez porazki w IMP 2018 ;
-
Poszło pięć zgrupowań, ale opłacało się XD
-
@toomanyways Niezłą jatkę miałeś, gratulacje .
-
Patrzcie co za wynik walną @Siarkowy-Mag brawo
-
@Siarkowy-Mag gratulacje, nie widziałem takiego wyniku jak długo gram w OSM. Możesz podrzucić statystyki tego "hokejowego meczu"?