Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir
Hełm na lewą stronę też się da? -
@pimus1910 jeśli potrafisz.znam gościa,który mógłby spróbować przekręcić hełm na drugą manie
-
@huzar-shakir
Dobry wariat musi być -
@pimus1910 żebyś wiedział. ..dobry kolega pudziana jeszcze z czasów strongmen.
-
Mój rekord w kontuzji jednego gracza i to na MŚ
- Pierwsza kontuzja
- Druga kontuzja
- Po pierwszej kontuzji która trwała 6 (nie jak na 3, bo zostało zrobione po następnej kolejce)
- Wytrzymał na boisku 9 minut po wyleczeniu kontuzji
- Jak uda mi się awansować w MŚ to będzie mega sukces ...
- Pierwsza kontuzja
-
Chciałbym się pochwalić majstrem w lidze naszego CM @Dovco_HandF. To najsilniejsza liga w jakiej grałem do tej pory (nie licząc turniejów) dlatego dla mnie to ogromny sukces, bo gram w OSM od niedawna. Poprzedni sezon u Dovco też nieźle mi poszedł mimo że dołączyłem w środku rozgrywek, ale w tym sezonie udało się wygrać. Pkt nie wpadło zbyt wiele bo pechowo odpadłem w pierwszej rundzie pucharu po karnych, ale i tak jestem mega zadowolony. Dzięki wszystkim za walkę do końca. Gratuluję @Dovco_HandF zdobycia pucharu i dzięki @huzar-shakir za emocje jakich mi dostarczył
-
@huzar-shakir To fakt, bilansem, ilością straconych bramek i przegranych meczy pobiłeś wszystkich na głowę Dzięki za bitwę do końca.
-
@havsky Gratuluje! Widzę, że nawet Alsamania grał z wami. Kiedyś do ligi Jurka wpadł nawet mistrz świata Meszeros. Faktycznie te ligi to jedne z lepiej obsadzonych w osm. Można spotkać wielu ciekawych graczy nie tylko z Polski, ale i zagranicy.
-
@Michal_ACM żebyś Ty wiedział ilu się przewinęło. ..A i multi grał z nami.zalatwilismy jednak sprawę bardzo szybko.
Alsamania?średnio się zaprezentował. Na początku byli Stefan z Bubolem,jednak zrezygnowali ze względu na PE CUP chyba. -
@havsky To była fantastyczna, zacięta, niemiecka liga. Graty zwycięstwa :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dziękuję i również gratuluję pucharu
-
@huzar-shakir mam nadzieję
-
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl:
- Mój rekord rankingu na Świecie
- Dodatkowo na wszystkich kontach/subkontach mam ponad 185 000 punktów:
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl: