Rekordy i Sukcesy
-
@daroo933
Tak czołówka graczy, którzy najlepiej grają z przeciwnikiem podczas meczu, bo najwięcej piłek to on właśnie do rywala gra, a nie do partnera z zespołu . -
@byku-duma-warmii dobrze wiesz, że z niego taki obrońca jak z koziej dupy ser xd powinien dostać w końcu szansę na swojej nominalnej pozycji czyli ŚPD
-
@daroo933
Lepiej nie, bo coś czuję, że bardzo dużo kontr mogło by pójść przez jego niedokładne podania, najchętniej to bym się go pozbył. -
@byku-duma-warmii nigdy nie dostał szansy na swojej pozycji i taka prawda.. To nie jest obrońca zrozum to...
-
@daroo933
Dla mnie po prostu jest za słaby na taki klub jak Manchester United -
@byku-duma-warmii w takim razie połowa jest tam za słaba nie będę wymieniał bo pewnie się domyślasz
-
Jutro startuje z ligą ZEA. Zapraszam,a nóż może komuś uda się nie przegrać
-
@łuksal said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro żenujące to jest Twoje zachowanie. Ja mam radość życia a Ty mi próbujesz ją zniszczyć...
Skoro dla Ciebie radością życia jest granie w jakichś ogórkowych ligach z botami to naprawdę szczerze Ci współczuję . Może to świadczyć o jakichś występujących u Ciebie zaburzeniach emocjonalnych . Próbowałeś skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą ? Jeżeli nie ,to zrób to ,zanim będzie za późno aby Ci pomóc ,biedaku
-
Panowie proszę już o spokój, każdy gra w ligach jakich lubi, więc nie oceniajmy innych tylko skupmy się na sobie, a ten temat także jest dla każdego, więc każdy może dzielić się swoimi osiągnięciami, dlatego prosiłbym, żebyście nie oceniali kto z kim gra :slight_smile:.
-
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
Panowie proszę już o spokój, każdy gra w ligach jakich lubi, więc nie oceniajmy innych tylko skupmy się na sobie, a ten temat także jest dla każdego, więc każdy może dzielić się swoimi osiągnięciami, dlatego prosiłbym, żebyście nie oceniali kto z kim gra :slight_smile:.
Ale o co chodzi miszczuniu , przecież spokojnie się wypowiadamy Oczywiste jest ,że ten temat jest dla każdego i każdy może tutaj pochwalić się swoimi osiągnięciami , tylko zachodzi pytanie czy wygranie jakiejś ogórkowej ligi z botami jest aż tak wielkim sukcesem żeby dzielić się tym na forum publicznym ?