[Turnuva] The Eagles Cup 2017
- 
@gs_metecan Güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim. @ymoksuz Emeklerinize sağlık. Böyle bir büyük turnuvada ÇEYREK FİNAL oynamak bile büyük bir başarı. Karadeniz İmparatorluğu ekibini tebrik eder daha da büyük başarılar elde etmesini temenni ederim.      
- 
@ymoksuz Öncelikle; sizden daha fazlasını bekliyordum, umutluydum. ..Beni hayal kırıklığına ugrattınız belirtmek isterim.. Çeyrek finale kadar gelip, devamını sağlayamadıgınız şu noktada o kadar iyimser konuşmak istemiyorum..Ancak yine de sağlık olsun diyelim..Bazen maalesef olmayınca olmuyor..En azından çeyrek final oynadığınız için tebrik ederim..Bundan sonraki süreç için ekibinize başarılar. 
- 
Yeni başlık açılacak mi yoksa burdan devam mi? 
- 
Yeni başlık açılacak mi yoksa burdan devam mi? @sultan-çer Burdan devam abi go ihsan abi go  
- 
tüm ekiplerimize başarılar başlık 2017 olarak kalacakmı moderatör bey  
- 
tüm ekiplerimize başarılar başlık 2017 olarak kalacakmı moderatör bey  @osmancandar Evet Osman abi bu başlıkdan devam ediyoruz.  
- 
TÜRK ekibi olarak bizimle birlikte eagless cup ta mücadele eden diğer Türk ekiplerine başarılar. 
- 
TÜRK ekibi olarak bizimle birlikte eagless cup ta mücadele eden diğer Türk ekiplerine başarılar. @sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz 
- 
@sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz @sexafonn Sen varsın diye daha az fark atarız gülüm merak etme  
- 
@sexafonn Sen varsın diye daha az fark atarız gülüm merak etme  
- 
@sultan-çer Dikkat edin rakip saflardayim   yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz yabancı bir ekipteyim her an karşılaşabiliriz @sexafonn arda reis cevabı vermiş az fark atariz uzmeyiz seni:) 
- 
@sexafonn arda reis cevabı vermiş az fark atariz uzmeyiz seni:) @sultan-çer ben sizi yenerim sizde ekibimi yenebilirseniz yenersiniz  
- 
@sultan-çer ben sizi yenerim sizde ekibimi yenebilirseniz yenersiniz  @sexafonn hodri meydan diyorsun yani  dua et eslesmeyelim dua et eslesmeyelim 
- 
@sexafonn hodri meydan diyorsun yani  dua et eslesmeyelim dua et eslesmeyelim @sultan-çer Dostluk kazansin   
- 
Bütün ekiplerimize başarılar    
- 
Round 1 The Eagles Cup 2018 
 One Piece'ye karşı Savaş kadromuzTurnuvaya katılan Ekiplerimize TÜRK ekibi olarak başarılar Dileriz. G1  @sabit-mamedov @sabit-mamedov
 G3 @F-S-M-0-13 @F-S-M-0-13 PM PM
 G5 @numanvural @numanvural
 G7 @Kaiser-Brian-Clough @Kaiser-Brian-Clough
 G9 @sistematikci @sistematikci