(L)egia Warszawa
-
@cezarro prezes to wiadomo że duży problem ale on utrzymania na boisku nie wywalczy co do Szysza to po pierwsze Legii nie stać na wykupienie go z Zagłębia (A pomimo że za pół roku kończy kontrakt to Zagłębie nie puści go za frytki juz odrzucili oferty poniżej 500 tyś € a Legia tyle nie zapłaci wir lepiej się zagłębiu opłaca Porębie i Sysza zatrzymać aby powalczyć o utrzymanie a i zawodnikom się opłaca pół roku pograć dla Zagłębia aby później przyjsc za darmo o dostać ładna sumę za podpis. Więc nie wierzę że takie transfery się uda zrealizować teraz. A o Góralskim donosił dziś Stanowski.
-
@jasiuk88 Po co im kolejne wydawanie kasy? Legia musi powalczyć w PP tym, co ma - ostatnia szansa na grę w europejskich pucharach. Co do Ekstraklasy, nie wydaje mi się, żeby z tym składem spadła o poziom niżej. W czubie ligi nie będzie, ale utrzyma się - jeszcze sporo kolejek do końca.
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
@jasiuk88 Po co im kolejne wydawanie kasy? Legia musi powalczyć w PP tym, co ma - ostatnia szansa na grę w europejskich pucharach. Co do Ekstraklasy, nie wydaje mi się, żeby z tym składem spadła o poziom niżej. W czubie ligi nie będzie, ale utrzyma się - jeszcze sporo kolejek do końca.
Też jestem zdania że nie ma co oczekiwać na jakieś transfery do klubu ,chyba że w drugą stronę, tzn że ktoś może jeszcze odejdzie, tak jak ostatnio Luquinhas .
-
-
@cezarro Legia wreszcie złapała właściwy rytm gry. 4:1 (3:0) robi wrażenie, a mogło być znacznie wyżej.
-
@dovco_handf tak spojrzałem na tabelę, sezon jeszcze na 4 miejscu może zakończyć.. wyżej raczej nie. Choć 4 miejsce to i tak byłby sukces,bo rywale muszą sporo pomóc.
-
@dooshek patrząc na forme drużyn które walczą o te 4te miejsce to jestem w stanie uwierzyć że tak się moze skończyć. Na 3ke szans nie ma ale na puchary jak najbardziej (bo myślę że finał PP to będzie Rakow i Lech) więc 4te miejsce da puchary. Minus to terminarz bo skończyły się mecze z dołem tabeli i teraz się zaczną schody