STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
Türkiye Kupası Akhisarspor'un Diyarbakır'daki 56. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Akhisar Belediyespor, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Tebrikler Akhisarspor
-
Küçük bütçelerle büyük başarı sağlayan AKHİSARSPOR'u tebrik ederiz
-
Bu iş bitmiştir bence. Trabzonspor taraftarı olarak Galatasaray'ın bu sezon ki şampiyonluğunu kutlarım.
Daha önceden de belirttiğim üzere; Başakşehir devre arası Arda'yı alarak çok büyük yanlış yaptı. Hem kulüp, hem de Arda bu transferden zararlı çıktı. Olayların bu dereceye geleceği aşikardı zatem. Umarım, Arda yaptığı birçok yanlışlardan ders alır kalmışsa eğer (aldığı 16 maçlık ceza) futbolculuk hayatı, bu hayatına çeki düzen verip eski haline döner. Çünkü onun futbol bilgisine tüm Türkiye'nin futbol kültürü açısından ihtiyacı var. Hem tecrübesi, hem de bilgi ve birikimi ülke bazında en üst futbolcularımızdan birisi kendisi.
-
flood yapmak zorundayım, kusura bakmayın. Eksik yazdım. Düzenlemeye çalıştım lakin önceki mesajımın üzerinden süreyi aştığı için düzeltme fırsatımı kaçırdım.
Bu iş bitmiştir bence. Trabzonspor taraftarı olarak Galatasaray'ın bu sezon ki şampiyonluğunu kutlarım.
Daha önceden de belirttiğim üzere; Başakşehir devre arası Arda'yı alarak çok büyük yanlış yaptı. Hem kulüp, hem de Arda bu transferden zararlı çıktı. Olayların bu dereceye geleceği aşikardı zaten. Umarım, Arda yaptığı birçok yanlışlardan ders alır kalmışsa eğer (aldığı 16 maçlık ceza) futbolculuk hayatı, bu hayatına çeki düzen verip eski haline döner. Çünkü onun futbol bilgisine tüm Türkiye'nin futbol kültürü açısından ihtiyacı var. Hem tecrübesi, hem de bilgi ve birikimi ülke bazında en üst futbolcularımızdan birisi kendisi.
Ziraat Türkiye Kupasi finali açıkçası zevkli, çekişmeli ve son dakikaya kadar heyecan dolu geçti. Her iki kulübümüzde bu kupayı kazanmayı hak etti. Tebrikler Akhisar Bld. , tebrikler Fenerbahçe
-
@bayram-karakuş Çekişmeli geçtiğini düşünmüyorum finalin Fenerbahçeyide tebrik etmiyorum bir Fenerbahçeli olarak.
Galatasaray'a gelince güzel OYUN oynadı tebrikler, ama Fenerbahçenin bu kadar kötü olduğu ve sürekli eleştirildiği bir ligte bile (en kötü zamanlarından birisi bana göre) bu kadar iyi olarak gösterilen Galatasaray'ın şampiyonluğu son haftaya bırakması ve Fenarbahçe yi yine yenememesi dikkatlerden kaçmadı.Tek temennim Fenerbahçeyi başarısızlıklara sürükleyen (isteyerek yada istemeyerek) bu yönetimin bir an önce gitmesi ve bundan sonra biraz taraftarın istediği oyunu sahaya yansıtan teknik adam ve futbolcular ile birlikte ,yeni bir kulüp yapılandırmasının olması için çaba sarf eden yönetim.Bu Ali KOÇ olur yada olmaz...
-
@cnytakn dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
Ayrıca dünlü maçta şahsen Osmanlispor un yenilmesini ćok istedim. Böyle isteme sebeplerimden birisi de küme düşsün ki hocaları İrfan Buz un takımdan ayrılma ihtimali artsın. Takımdan ayrilsin ki Osmanlispor un başına geçtiği mudderce takıma ligde oynattigi futbol stilini beğendiğim irfan Buz hoca Trabzonspor a gelme yolu açılsın. İnş. Trabzonspor yönetimi takımın başına getireceği hocalar arasında İrfan hoca vardır. Ve kendisiyle görüşülüp anlaşılır umarım.
-
İlhan Cavcav sezonunda yılların efsanesi Gençlerbirliği 'nin küme düşmesi çok üzücü oldu . İnşallah toparlanıp eski günlerine dönerler ve inşallah onları ileride tekrar Süper Lig 'de görebiliriz ama bu takımın küme düşmesindeki en büyük etken , rahmetli İlhan Cavcav 'ın oğlu Murat Cavcav 'ın bu kulübü beceriksizce yönetip dibe sürüklemesidir , bu açık ve net . Bu iş Murat Cavcav 'la olmaz . Gençlerbirliği 'nin toparlanması için yeni ve daha iyi bir başkanın göreve gelmesi lazım . Dediğim gibi İlhan Cavcav sezonunda Gençlerbirliği 'nin küme düşmesine çok üzüldüm .
-
Tüh yaaa Ertuğrul Sağlam i kaçırdik. Trabzonspor un başında görmek istediğim hocalardan birisiydi
-
@bayram-karakuş Trabzonspor neyi yanlış yapıyor anlamıyorum şu 3-5 senedir iyi teknik adamlarda geldi zamanında, çok iyi oyuncularda alındı, stad yeni, taraftar başarıya aç ama neden beklentilerin çok altında kalıyor her sezon ya şu mantık var aynı anda hiç denk gelmedi bu iyi şeyler ya da bir şekilde iyi teknik direktör ya da iyi oyuncular dikiş tutturamıyor.
-
@kaiser-brian-clough hocam ne yaptın sen gençlerbirliği düştü bunun tek suçlusu sensin
-
@çağataysson peki sence neden? görüşlerini sıralayabilirmisin lütfen
-
bana göre nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle bir camia çok çabuk kırılganlık yaşayabiliyor. Bir şey yaşıyor ve sonra üst üste puan kayıpları üstüne toparlanmama sonra büyük hedeflerle çıkılan sezona havlu erken atılıyor. Yeri geldi büyük borç altına girilip gs'den, fb'den ve bjk'den daha iyi kadrolar kuruldu ama 2011 sezonu dışında beklentinin çok altında kaldı
-
☰
Galatasaray Göztepe deplasmanında şampiyonluk maçına çıkıyor. Fatih Terim yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray Göztepe karşısında 1 puan alırsa 21. şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray'da cezası biten Sofianne Feghouli Göztepe maçında forma giyebilecek. Serdar Aziz'in de sakatlığı geçti Maicon'un yerine Fatih Terim'in Serdar'ı oynatması bekleniyor.
Bornova Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
Muhtemel 11'ler...
Göztepe: Beto, Tayfur, Kosanovic, Reis, Leo, Selçuk, Ngando, Castro, Gouffran, Ghilas, Demba Ba
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon (Serdar Aziz), Denayer, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Rodrigues, Belhanda, Gomis
Şampiyonluk hesapları
Ligin son haftasına en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’in 3 puan önünde 72 puanla lider giren Galatasaray, büyük avantaj sahibi.
Sarı-kırmızılı ekibin Göztepe deplasmanından çıkaracağı 1 puan, şampiyonluk için yeterli olurken, İzmir’de yaşayacağı olası mağlubiyet ise Atiker Konyaspor’u ağırlayacak Fenerbahçe ve Kasımpaşa’yı konuk edecek Medipol Başakşehir’in alacağı sonuçlara göre sıralamayı değiştirebilecek.
Galatasaray’ın olası yenilgisi sonrası iki rakibi de kazanırsa, puan eşitliği nedeniyle üçlü averajda şampiyonluğa ulaşan Medipol Başakşehir olacak. Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için ise hem Galatasaray’ın yenilmesi hem de Medipol Başakşehir’in puan kaybı yaşaması gerekiyor.
Öte yandan, tarihindeki 21. şampiyonluğuna ulaşmaya oldukça yakın olan Galatasaray ise son haftasına lider girdiği tüm sezonlarda ipi göğüsleyen taraf oldu.
Sofiane Feghouli takıma dönecek
Galatasaraylı oyuncu Sofiane Feghouli, Göztepe maçında takımdaki yerini alabilecek. Sarı kart cezalısı olması nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynayamayan Feghouli, teknik direktör Fatih Terim’in tercih etmesi durumunda İzmir deplasmanında görev yapabilecek.
Göztepe'de 5 eksik var!
Göztepe’de cezalı oyuncular Halil Akbunar ve Andre Poko’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu, Kadu ve Kerem Atakan Kesgin yarın forma giyemeyecek.
Şampiyon 2. kez İzmir’de belirlenebilir
Daha önce 2006-2007 sezonu şampiyonunun İzmir’de belli olduğu Süper Lig’de Galatasaray yarın en az 1 puan aldığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.
2006-2007 sezonunda 32. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle İzmir’de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması 2-2 bitmesine rağmen en yakın rakibi Beşiktaş’la puan farkını 6’ya çıkaran Fenerbahçe, İzmir Atatürk Stadı’nda şampiyonluğa ulaşmıştı.
1993-1994’te son haftaya lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde şampiyonluk iddiasıyla giren Fenerbahçe, İzmir deplasmanında Karşıyaka’yı 4-0 yenmesine rağmen rakibinin Bursaspor’u 2-0 mağlup etmesiyle şampiyonluğa ulaşamamıştı.
52. Kez karşı karşıya gelecekler
Lider Galatasaray ile Göztepe, Süper Lig’de yarın 52. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 51 maçtan 27’sini Galatasaray, 11’ini Göztepe kazandı, 13 müsabaka da berabere sonuçlandı. Atılan gollerde de Galatasaray’ın, Göztepe’ye 77-36 üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazandı.
İzmir’de 15 yıl sonra karşılaşacaklar
Beraberlik halinde bile şampiyonluğa ulaşacak Galatasaray, Göztepe ile İzmir’de 15 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Taraflar arasında İzmir’deki son lig maçı, Göztepe’nin küme düştüğü 2002-2003 sezonunda yapıldı. İzmir Atatürk Stadı’nda 18 Nisan 2003 tarihinde oynanan müsabakayı Galatasaray 1-0 kazandı. Öte yandan iki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İzmir’de 26. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Galatasaray’ın galibiyetlerde 12-8 üstünlüğü bulunuyor. İzmir’de 5 maç da berabere sonuçlanırken, Galatasaray 36, Göztepe ise 22 gol attı.
Farklı skorlar
Taraflar arasında geride kalan 51 lig maçında en farklı skorlara İstanbul’un sarı-kırmızılı ekibi imza attı. Galatasaray, 1978-1979 sezonunda İstanbul’da 6-1, 1959’daki ilk sezonda ise İzmir’de 5-0 galip geldi. Göztepe ise toplam 11 kez yendiği rakibi karşısında en fazla 2 farklı skorlar elde edebildi.
-
@ayrın-men bir galatasaraylı olarak nedense içim çok rahat gerilmiyorum maçtan önce acaba kaybeder miyiz şampiyonluğu basında bizim şampiyonluğa yakın olmamıza değinilmiyor sürekli acabaları yazıyorlar ilk golü yesek bile paniklemeyeceğimizi ne yapıp ne edip o şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum.
-
GALATASARAY'ımızın şampiyonluğunu kutluyoruz hayırlı olsun
-
@kaiser-brian-clough said in STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018):
2014-2015 Süleyman Seba Sezonu : Galatasaray şampiyon. Beşiktaş için hüsran.
2015-2016 Hasan Doğan (Milli Takım) Sezonu : Beşiktaş şampiyon. Milli takım için Euro 2016 hüsran.
2016-2017 Turgay Şeren (Galatasaraylı) Sezonu : Beşiktaş şampiyon. Galatasaray için hüsran.
2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu : Gençlerbirliği küme düşmez umarım.İsmi verilenlerin tuttuğu takımlar o yıl hüsran yaşıyor. Ama Hasan Doğan'ın da Beşiktaşlı olduğu söyleniyor. O yüzden istisna olabilir.
@Kaiser-Brian-Clough Bu nasıl bir öngörüdür Hakan Hocam. Vallahi helal olsun
-
@sistematikci Öngörü değil de tamamen istatistik biliminin bir lütfu hocam Aksi olsa bilime ihanet olurdu