STSL İlhan Cavcav Sezonu (2017-2018)
-
Fenerbahçe, 5 kırmızı kartın çıkıp büyük tartışmaların yaşandığı müthiş derbide Beşiktaş’ı 2 penaltı golüyle yendi. Negredo'nun buz gibi golünü geçersiz sayan hakem Ali Palabıyık; çıkardığı tartışmalı kırmızı kartlar ve es geçtiği kritik pozisyonlarla sınıfta kaldı. Evinde 7 maç sonra kazanan Kanarya iyice havasını buldu. Babel’in golünün yetmediği Kartal’ın Kadıköy’de kazanamama serisi 14 maça çıktı
Sezona kötü başlayan, geçtiğimiz hafta ise Aytemiz Alanyaspor'u 4 golle yenerek büyük sükse yapan Fenerbahçe, Kadıköy'de de Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup edip yükselişini sürdürdü. Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esen Beşiktaş ise bu sezon ilk yenilgisini aldı. Golleri, kartları ve tartışmaları ile uzun yıllar dillerden düşmeyecek derbi nefesleri keserken, heyecan bir an bile dinmedi. 20'de Janssen'in Medel tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu Giuliano, gole çevirip tabelayı değiştirdi: 1-0.
43'te Querasma çift sarıdan atıldı. 2 dakika sonra Neto direkt kırmızı ile oyun dışı kaldı. 67'de Şenol Güneş'i tribüne gönderen hakem Ali Palabıyık, 85'te ise bu kez elle oynayıp penaltı yaptıran Atiba'yı çift sarıdan attı. 86'da vuruşu gol yapan Janssen, F.Bahçe'yi 2-0 öne geçirdi. Babel 87'de kafa golü ile farkı bire indirirken, 88'de rakibine sert giren İsmail Köybaşı direkt kırmızı ile atıldı. İki takım da 9 kişi kaldı. Kalan bölümde başka gol olmadı, Fenerbahçe rakibi ile puan farkını 2'ye indirdi. Palabıyık, maçtan sonra da Oğuzhan'ı attı.
-
-
Karabükspora Galatasaray karşısında başarılar dileriz
-
@hestera dünki sessizlik tünelinden çıkmışsın maşallah
oysa baya baya senden ümidi kesmiştik demekki şoku yeni atlattmışsın
hemde öyle atlatmışsınkı tuttuğun takımdan hayır gelmeyeceğini başka takımlara yönelmen gerektiği gerçeğini bile öğrenmişsin helal -
İnsanın hevesinin kursağında kalması nasıl bir duygu. @Hestera caner efendi o duyguyu yaşatmakta Galatasaray'ın üstüne tanımam
-
Futbolumuzu yöneten kişiler bu kadar taraf tuttuğu sürece Türk futbolu bir adım ileri gidemez.Gereken kişilere gereken cezaları vermeyip aynı hatayı başka kulüp yapınca x kulube vermedik bu kulübede vermeyelim dedikleri sürece ve bukadar göz önünde olan hataları görmezden gelip başımız ağrımasın diyen insanlar varken şuan bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlerde ilerde kendilerine de dokunmaya başlayınca keşke o yılanın başını küçükken ezseydik diyecekler.
-
Sadece futbol mu? Nereye bakarsan bak bir taraf tutma olayı var. Objektif ve adaletle bakamayız biz hiçbir şeye. Bugün Fener, Beşiktaş dert yanar. Eziliyoruz hakemler yüzünden der. Yarın öbür gün video hakem gelse Fener-Galatasaray şampiyonluk maçında Fener son dakikada golü atıp şampiyon olsa, o sırada bi itirazla baksalar video hakeme. Video hakem de golün net ofsayt olduğunu söylese Fener stadı yıkılır. Hakemi ordan çıkarmazlar. Canın yanarken adalet istersin ama adalet gelip seni yakarsa bu sefer de o yüzden ortalığı birbirine katarsın. Bizim düzenimiz bu olmuş. Herkes için adalet değil bizim için adalet anlayışı var. Herşey tersine dönsün, Fener lider olsun hakem hataları başkalarını yaksın o zaman da aynı tepkiyi verirsen derim ki sen herkesle bir değilsin.
-
@kaiser-brian-clough Ben zaten fenerbahçe lafı geçirmedim hatta tam tersi bjk a göstermedik fenerede göstermeyelim başımız yanmasın buna karşıyım,hiç bir zaman bunların olmucağını bildiğim halde yazdım belki düzelir bu bakış açısı en azından diye,ama görüyorum ki ülkemiz böyle gayet memnun bunu başka bi takım taraftarı olarak yazsam belki sizde katılırdınız.
-
Tebrikler Aslanlar
-
Bravo Trabzonspor
Ne muhteşem bir sezon geçirip, tarih yazmaya devam ediyorsun
-
@bayram-karakuş Sonunda Rıza Çalımbay gelmiş abi..Hayırlı olsun..Umarım eskisinden iyi olur durumlar..
-
@gs_metecan Ümidim pek yok ama bakıp görecez. İnş. hayrlı olur
-
@bayram-karakuş Rıza Çalımbay dan mı, yoksa takımdanmı ümitsizsin?
-
@gs_metecan her ikisinden de
-
@bayram-karakuş Ben takımdan ümitsizim
-
Galatasaray - Fenerbahçe
Türk Telekom Stadyumu
22 Ekim 2017 Pazar
19:30
#SaldırFener -
-
@Bayram-Karakuş abi gel gel aslanı kedi yapmışsınız.Aahahaha