Ekibe Alım Başlığı
-
@azat-isik menajer puanına uygun ekiplere başvur kardeşim mutlaka alım yapacaklardır
-
@f-s-m-0-13 mp 48886 sıralamam 1747. Fakat bu ekip işine uzağım yardımcı olursanız puan ve sıralamam sizce uygunsa ekibe girmek isterim
-
EKİBE ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR!
Ekip adı: ✯RED DEVILS✯
Ekip seviyesi: 4
Ekip sıralaması: 96
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 38.000 mp üzeri
20 yaş üstü menejerler aramaktayız.Whatsapp grubumuz mevcuttur ve gruba katılım istenmektedir. Ekibe girmek isteyen menajerler mesaj atabilirler.
-
Ekibe girmenin zamni geldi diye düşünüyorum:)
-
Henüz çok bi tecrübem yok ama yinede ekip arıyorum sadece bir lig bitirdim tek ligde 5.815 mp kazandım suanlik tecrübem bu
-
İyi günler arkadaşlar . Adım Murat yaşım 18 . 1 senedir oyunu oynamıyordum tekrar başlama kararı aldım . Uzun bir ekip geçmişim ve moderatörlük geçmişim var . Bir ekibe tekrar üye olmak istiyorum . İlgilenen arkadaşlar varsa profilime bakabilirler (Ekip savaşlarına alım için ) . Ekibe almak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa çok makbule geçecektir çünkü oyunda baya değişiklik mevcut . Şimdiden teşekkür ederim .
-
DoGuKan fb1907 sıralama : 380.132 başarılar 33/48
-
Arkadaşlar oyuna 2010 yılında başladım. Zaman zaman aralar verdiğim için sıralalm ve kupa sayım düşük ama potansiyelimi yüksek görüyorum sizler kadar olmasada. Ekip muabbetinden yeni haberim oldu. Eğer beni de yanınıza alırsanız size elimden geldiğince yardımcı olacağıma inanabilirsiniz. Cevaplarını bekliyorum.bolded text
-
7 senedir oynuyorum arada ara vermişliğim oldu maç tecrübem gm oranım oldukça iyi ekibe almak isteyen arkadaşlar pm atsın wp grubu muhabbet için varsa iyi olur
-
ortamı güzel yaş ortalaması yüksek ekip varsa gelelim bizde
-
EKİP NASIL KURULUYO YARDIM EDERMİSİNİZ...
-
Beyler öncelikle Selamun Aleyküm ekibine alacak kişiler varsa şartlarını mesaj olarak yazabilirler mp puanına gelirsek oyunda tecrübem fazla fakat hesap yeni sayılır ve oyunu bıraktım ara ara bu yüzden profilime göz atmak isteyen atabilir.Ekibine almak isteyen arkadaşlar şartlarını mesaj olarak yazsınlar...
-
Hayırlı cumalar.
Nick vadante
İsim. Umit
Yas. 31
Memleket .izmir
Ekip ariyorum.
Ozelden veya 0546 237 7905 nolu wapsap dan ulasabilirsin.
aradigim ekip.
1.Aktif
2.wapsap sohbeti olan
3.savas ve ekip ligi daima aktif olan
4. Yas ortalamasi 22 ile 40 olan -
AYYILDIZ TEAM ekibine üye alımı yapılacaktır.
Kriterlerimiz
- 100 bin altı sıralamada olmak ..
- Whatsapp Aktif olarak kullanmak
- Uyumlu ve aktif olan arkadaşlar
EKİBİMİZLE BİRLİKTE HAREKET ETMEK İSTİYORSANIZ BANA MESAJ ATMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.
-
@mrtgll33 Kriterer nedir?
-
@acaibbishe
oyuna günlük giriyorum
rank sıram 22.642