Ekibe Alım Başlığı
-
** HERKESE İYİ OYUNLAR**
MUHABBET EDEBİLECEGİMİZ ARAMIZDA TURNUVA YAPABİLECEGİMİZ ARKADAŞLAR ARANIYORUZ-Yaşı 20+ olmalı
-Ekiptekilere karsi saygili olmalı, küfür, argo içerikli kelimelerden uzak olmalı
-Puan sınırı aramıyoruz
-Oyunda aktiflik konusunda sıkıntı yaşamayan
-Ekip için gerekirse tüm hesaplarini kullanmali
-Ekip savaşlarina, Ekip ligine, turnuvalara katilmali.
-Katılmak isteyen menajerin Whatsapp kullanmasi gerekmektedir.
iletişim : HaşırtAndTheBileckBoard
https://discord.gg/5xDNkaDy -
Top 100'de RED DEVILS ekibimize aktif menajerler arıyoruz ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
-
@fenerbahçeli̇-mami̇i̇ selam. Ekibe alım şartları nelerdir? Oyun kullanıcı adım maliuludag_1
-
@maliuludag_1 özelden iletişime geçtim kardeşim
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
"SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekibimize üye alımı yapacağız. İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.
-
merhabalar arkaşdalar adım: 1982UgurSrt1982 arkadaşlıgı saygısı büyügünü kücügünü bilen ekip arıyorum
-
Ekip arıyorum... Forumdan değil oyundan bana ulaşabilirsiniz... İyi oyunlar...
-
Merhaba, 3 sene sonra tekrar oyuna başladım. Geçmişte ekip tecrübem fena sayılmaz. Ekip savaşlarına katılmak istiyorum. WP ve token sıkıntım yok.
-
"SEVDAMIZ FUTBOL" ve "SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekiplerimize alım yapılacaktır. İlgilenen menajerler forum ya da oyun aracılığıyla bana ulaşabilirler.
-
Arkadaşlar merhaba ELİT KLASMAN A ekibimize üye alımı yapıyoruz.
Discord sunucumuzu açtık aktif bir şekilde savaşıp discorddan iletişim sağlıyor ilgilenenler olursa
oyundan bana mesaj atsın denixa1Şartımız discorddan aktif olunması.
-
-
-
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
@casper667 said in Ekibe Alım Başlığı:
Merhaba, Menejer adım CASPER667 madalya sayım 425.631.
GLOBAL ElİTE adında Profesyonel liginde bulunan bir ekibim var. Ekip madalya sayısı 2.999. Aktif olarak savaşlara katılmak isteyenler ekibime gelebilir. -
"AZERBAİJAN" ekibine alım var. Ekibimiz TOP-10de 51-cı sıradadır.Bundan önce ilk 10a kadar yükselmiştik. Şimdi yeniden iyi menajerleri toplayarak eski yerimizi geri almaya geldik!!
Ekibe alım şartları:
1. Whatsapp kullanması ve aktif olması
2.Ekip kaptanları ile iletişim halinde olması
3. Kadro kasmayı iyi bilmesi
4. Kendini beğenmişlik ve egodan uzak olması
5. Savaşlara yetecek kadar coinsi olması
*NOT! ekibe gelmek isteyen aktif mecajer varsa ve savaş tecrübesi konusunda sıkıntı yaşıyorsa endişelenmeye gerek yoktur. Ekip olarak daim bir-birimizle yardımlaşıyor ve bildiklerimizi diğerlerine öyretiyoruz. Yeter ki siz öğrenmek isteyin.
Katılmak isteyen arkadaşıar oyun içinden bana ( Hergeleee85 )ve ya Karabakh Is Our profiline yaza bilirler @language-TR -
merhaba
katılabileceğim iyi bir ekip aarıyorum
manajer ismim serkanal47 -
İyi günler Arkadaşlar Yeni Kurulan Akıncılar Birliği Ekibine Savaşlarda Tecrübeli Menajer Alınacaktır.
Ekibe alım şartları:- Whatsapp kullanması ve aktif olması
2.Ekip kaptanları ile iletişim halinde olması - Kadro kasmayı iyi bilmesi
- Savaşlara yetecek kadar coinsi olması *NOT! ekibe gelmek isteyen aktif menajer varsa Bana Mesjla Ulaşabilirler.
- Whatsapp kullanması ve aktif olması
-
"SEVDAMIZ FUTBOL" ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar oyun içerisinden veya forumdan bana yazabilirler.
-
-
-
-
Ekip arıyorum tecrübeliyim ama wp yok eski ekip oyun bıraktı.nick: tardu222 .Ekip savaşlarında maç başı ortalamam şuan 2.5 ama eski ekiple 4 turnuvada 40 maç için geçerli yine de 2 ortalamayı tuttururum diyorum iyi ekibi olmayan yazmasın.