World Crew Championship 2017/18
-
Round 3 öncesi gruplarından çıkmayı garantileyen The Best of Turkey ve Karadeniz İmparatorluğu ekiplerimizi tebrik ederim.
Akıncı Beyleri ve Trabzonspor ekiplerimize de Round 3 de güzel sonuç elde ederek gruplarından çıkmayı garantilemelerini temenni eder, Galatasaray SK ekibimizin de Round 3 de güzel bir skorla tüm gruplarda en iyi 3.ncü 10 takım arasına girmesini ümit ederim.
-
-
@kaiser-brian-clough Sonuna kadar devam arkadaşlar :flag_tr:
-
-
-
@kaiser-brian-clough Arkadaşlar güncel tablo atabilirmisiniz. Ayrıca yine cezamı var sizde
-
-
Gruptan 6 puan ile 2. olarak çıktık. Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum, herkesin eline sağlık. Gruplardan çıkan diğer ekiplerimizi de ekipçe tebrik ederiz, son 64'de başarılar dileriz. Elenen ekiplerimize de sonraki turnuvalarda başarılar. :clap_tone3: :clap_tone5: :flag_tr:
-
@mrtgll33 said in World Crew Championship 2017/18:
Group T - Round 3
:flag_pt: Lusos 1291 - 1150 BoT :flag_tr:
Çok güzel kadro yapıp yenilmemiz de ayrı bir olay
@ali̇-koç-61 said in World Crew Championship 2017/18:
Gruptan 6 puan ile 2. olarak çıktık. Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum, herkesin eline sağlık. Gruplardan çıkan diğer ekiplerimizi de ekipçe tebrik ederiz, son 64'de başarılar dileriz. Elenen ekiplerimize de sonraki turnuvalarda başarılar. :clap_tone3: :clap_tone5: :flag_tr:
Tebrikler TS Başarılar diliyorum
-
L64
Battle 21
Karadeniz İmparatorluğu - MYSTERY
Home team
G1 - @adjei45
G3 - @ciMenmst
G5 - @YMOKSUZ(C)(PM)
G7 - @53kenan53
G9 - @Ghost4512 -
L64 de mücadele edecek tüm ekiplerimize başarılar dilerim.
-
L64
Battle 11
Away Team
Phantoms ACADEMY Trabzonspor
:digit_one: @josejay1914
:digit_three: @Sadettin-Tekelioğlu61
:digit_five: @Sefa6638
:digit_seven: @nssyka
:digit_nine: @ALİ-KOÇ-61 :regional_indicator_c: -
@ali̇-koç-61
"1 manager can only be played with one crew during the tournament."
Bu kuralı kaçırmışsın maalesef kardeşim.
1 menajer sadece turnuva süresince bir ekip ile oynanabilir.
Rakip ekip ilk turda BoT ile oynadığını ve devamında TS ekibi ile oynadığını görürse veya söylerse; -250 ceza puanı alacaksınız.