World Crew Championship 2017/18
-
@YMOKSUZ 104 ekiple başlayan bu turnuvada gruplardan çıkarak bu noktaya geleceğinizden emin olduğum gibi finale kadar yürüyeceğinizden eminim..Çünkü siz şu ana kadar bunu öngörme bakımından dünya çapında başarılı işler çıkardınız...Her zaman da en iyisini yapabilecek kapasiteye sahip olduğunuzu, başarılı bi ekip olduğunuzu daha önceki turnuvalarda ispatladınız...Öncelikle sizi bu konuda sonra bu mevcut turnuvada son 16 ya kaldığınız için tebrik ediyor, sonrası için başarılar diliyorum..Finale kadar yürümeniz konusunda size olan güvenim tamdır..
@CnytAkn Cüneyt kardeşim kuraya falan gerek yok zaten..Bu ekiplerle eninde sonunda karşılaşacaklar...Diego olsa ne olur, Romania olsa ne olur..En iyisi olsa ne olur rakip..Karadeniz diegoyu da Romania ekibinide, en iyisinide yenecek güçte ve bunu dünya çapında ispatlamış başarılı bi ekibimizdir...Kalan 15 ekibin hiçbirinden zaten çekinmeyeceklerdir..Finale kadar emin adımlarla yürüyüp bir Türk ekibininde şampiyon olabileceğini bütün dünyaya en iyi şekilde göstereceklerdir.
KARADENİZ İMPARATORLUĞU ekibimize tekrardan başarılar diliyorum.
İyi oyunlar
-
Arkadaşlar şimdi benim burada sormak istediğim aşağıdaki atmış olduğum resimlerde göründüğü gibi puan tablosunda berabere kalan arkadaşımız nasıl oluyor da bir alt sırada kendine yer buluyor? Averaj sistemi nasıl işliyor? Nasıl oluyor da evde alınan bir puan deplasmanda alınan bir puandan değerli oluyor? Belki düşünebilirsiniz ilk haftadır diye bu son hafta ve arkadaşımızı hedefinden eden bir sıralama olabilirdi. Burda benim sormak istediğim bizim bilmediğimiz bir averaj sistemimi var yoksa burda bir hata mı var şimdiden teşekkür ederim.
-
@ymoksuz Merhaba, puan eşitliğinde sıralama şu şekilde oluyor
1- genel averaj
2- atılan gol sayısı
3- alfabetik sıra(takım ismine göre)OSM'de ikili averaj yer almamaktadır dolayısıyla aranızda oynadığınız maçların sıralamaya bir etkisi yok.
-
@cnytakn Ben bu oyunda bu sistemin yanlış olduğu kanaatindeyim. Bu oyunda +6 ev sahibi avantajının olduğunu düşünürsek sizin dediğiniz sistemin her iki maçın berabere bittiğini düşünürsek anca devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca benim bahsetmiş olduğum maç rakiple oynanan maçın berabere bitmesiyle alakalı yoksa ekip içi maçların averaja etki etmediği konusunda size katılıyorum.
-
@samir-orucov Sağolasın teşekkür ederim
-
@samir-orucov Kardeşliğimizden asla kimsenin şüphesi olmamıştır ve olmayacaktır.
-
@f-s-m-0-13 İnşallah Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdan ve yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın